Tarife mai mici cu pâna la 26% in roaming de la Digi Mobil

Începând cu 1 iulie 2011, RCS & RDS va reduce tarifele valabile pentru roaming în Uniunea Europeana (UE):
– cu 26% pentru apelurile initiate, la 0,20 Euro/minut
– cu 19% pentru apelurile primite, la 0,09 Euro/minut.

În acest moment, compania tarifeaza apelurile initiate cu 0,27 Euro/minut si apelurile primite – cu 0,11 Euro/minut.

Tarifele RCS & RDS pentru roaming, permanent mai reduse raportat la ofertele concurente, devin acum cu pâna la 43% mai mici fata de tarifele din alte retele.

Extraoptiunea roaming este valabila pentru abonamentele de voce mobila ale RCS & RDS, un avantaj suplimentar pentru utilizatorii extraoptiunii fiind si valoarea lunara accesibila a acestor abonamente.

Toate preturile sunt exprimate fara TVA. Informatii despre noua modalitate de tarifare în roaming, sunt disponibile la numerele de telefon 031.400.7777 si *777 (apelabil din Digi Mobil), în oricare dintre punctele de prezenta ale companiei.

Ce este roaming-ul

Prin ROAMING beneficiezi de serviciile de telefonie mobila si in afara tarii. Cand esti plecat in strainatate poti sa suni si sa fii sunat pe numarul tau de mobil. In plus poti primi si sms-uri. Cei care te vor apela vor forma numarul tau ca si cand ai fi in Romania si nu vor plati nimic in plus, tu platind 0,09 Euro pentru fiecare minut de convorbire.

Cum beneficiezi de romingul RCS & RDS:
Activarea serviciului Roaming se face in orice punct de prezenta RCS & RDS

Costuri activare serviciu :
0 Euro tarif lunar
Promotional, in perioada 1 iulie – 30 septembrie 2011, garantia de 100 de lei a fost scoasa, clientii Digi Mobil neplatind nimic in avans ca garantie pentru apelurile efectuate in roaming.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.