Prejudiciu de peste 56 000 de lei, recuperat de polițiștii băcăuani

Polițiștii au soluționat în mai puțin de 24 de ore de la sesizare un furt din societate comercială. Prejudiciul total de peste 56 000 de lei, constând într-o cutie de valori și alte bunuri, a fost recuperat în totalitate

La data de 03 aprilie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Bacău au fost sesizați de către administratorul unei societăți comerciale despre faptul că în noaptea de 02/03 aprilie a.c., persoane necunoscute i-au sustras o sumă de bani și bunuri din depozitul societății.

Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului a rezultat că în noaptea de 02/03.04.2016, persoane necunoscute, prin efracție, au pătruns în depozitul societății și dintr-un birou au sustras articole de încălțăminte și o cutie de valori, în care se afla o sumă de bani.

Din investigațiile polițiștilor din cadrul Secției 1 Poliție Bacău a rezultat că fapta ar fi fost comisă de un tânăr de 27 de ani, din comuna Stănișești, împreună cu un alt tânăr de 23 de ani din aceaași comună și cu un tânăr de 26 de ani din orașul Buhuși.

Cutia de valori și încălțămintea sustrasă au fost găsite într-un apartament din municipiul Bacău, în care unul dintre bănuiți locuia fără forme legale.

Prejudiciul, în valoare totală de 56 300 de lei, a fost recuperat în totalitate.

Față de doi dintre bănuiți s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.