Alegerea sursei de energie potrivite pentru incalzire. Afla mai multe de la compania AMASS!

inc
Resursele limitate de combustibili si eforturile depuse la nivel mondial de a proteja mediul inconjurator reprezinta principalele motive pentru care energia regenerabila a devenit extrem de valoroasa. Astfel, o solutie economica bazata pe resurse de energie inepuizabile este un criteriu de alegere a sistemelor de incalzire pentru majoritatea beneficiarilor.

AMASS, o companie dedicata solutiilor de incalzire mai ieftine decat gazul, va intampina cu cele mai eficiente si economice sisteme de incalzire electrica, dupa cum veti vedea.

Aceasta companie nu doar ca va ofera sisteme de incalzire mai ieftine decat gazul, ci si posibilitatea de a plati facturi mai mici si pe viitor, datorita energiei electrice, o sursa inepuizabila si regenerabila. De altfel, AMASS este specializata in comercializarea si instalarea sistemelor de incalzire economice, cu o experienta de peste 15 ani. Asadar, puteti fi siguri ca veti colabora cu un specialist, iar sistemul ales va fi exact asa cum v-ati dorit.

Alegerea unui sistem de incalzire nu reprezinta doar satisfacerea necesitatilor imediate, ci si o decizie pentru mai multi ani. Incalzirea electrica in pardoseala si radiatoarele electrice cu roca vulcanica oferite de AMASS asigura o functionare sigura, mai economica decat gazul si foarte durabila. In plus, aceste sisteme va permit independenta energetica, in cazul in care optati pentru panourile solare si generarea de energie electrica pentru consum propriu.

De ce sunt mai economice decat gazul aceste doua sisteme de incalzire? Atat incalzirea electrica in pardoseala, cat si radiatoarele electrice cu roca vulcanica indeplinesc 3 conditii necesare pentru ca acestea sa fie economice si cat mai eficiente: inertia, automatizarea si utilizarea unei resurse inepuizabile. Incalzirea electrica in pardoseala este singurul sistem de incalzire mai ieftin ca investitie dar si ca consum in comparatie cu centrala traditionala pe gaz cu radiatoare.

Aceasta, are un cost de consum mai mic cu 30% decat cel inregistrat de centrala pe gaz si numeroase alte avantaje precum: eleganta, stil, siguranta in exploatare, independenta energetica, durata de viata cea mai mare, costuri de intretinere nule, confort termic perfect etc. Costul de consum diminuat se datoreaza celor trei criterii de performanta si eficienta, ceea ce face ca AMASS sa fie o alegere extrem de inspirata. Clienti AMASS au inregistrat consumuri de 400-450 ron medie luna iarna pentru 150 mp utili (600 ron cu toti cosnumatorii electrici inclusi)

Radiatoarele electrice cu roca vulcanica sunt de asemenea concepute pentru a scade consumul de electricitate si pentru a spori confortul termic. Acestea sunt singurele din lume care garanteaza un consum de energie electrica de cel mult 35min/ora. Asadar, locuinta dumneavoastra beneficiaza de acelasi confort, insa factura este mai mica. Acest avantaj major se datoreaza rocilor vulcanice, care au o inertie termica foarte mare, radiatorul ramanand cald si deci cedand caldura cel putin 40 de min fara alimentare electrica

La fel ca si in cazul incalzirii in pardoseala, si radiatoarele cu roca vulcanica pot avea un randament sporit cu ajutorul automatizarii inteligente. Astfel, AMASS furnizeaza termostate cu functii ce va permit controlul absolut asupra sistemului de incalzire dotate si cu functii suplimentare de reducere cosnum. Si desigur, ambele sisteme de incalzire folosesc energia electrica, o sursa inepuizabila si regenerabila, dar mai ales care va ofera posibilitatea independentei energetice. Prin urmare, AMASS va ajuta sa descoperiti cele mai noi tehnologii folosite in sistemele de incalzire, astfel ca merita sa aflati mai multe pe www.amass.ro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.