Mieii de Pasti

De sute, de mii de ani, mieii de Pasti se taie dupa traditia noastra romaneasca si nimeni nu a murit.

Cei din UE vin si ne impun niste norme aberante.

De asta ne-au primit ca sa distruga tot ce e romanesc, traditia, obiceiurile noastre romanesti.

Noi nu mai avem creier, ni l-am pierdut odata cu intrarea in UE, de aceea trebuie sa gandeasca altii pentru noi si sa ne oblige sa facem ce viseaza ei peste noapte.

Spania a stiut sa se impuna si a fost primita in UE cu traditia la care tine cel mai mult, corida, un mijloc barbar, daca vreti, de sacrificare a taurilor, dar e traditia lor la care nici macar de dragul UE nu au vrut sa renunte.

Si asta a fost pentru ca politicienii lor au verticalitate, au stiut sa se impuna, si-au impus conditiile lor nu au acceptat ca niste roboti doar conditiile altora, nu sunt de paie si nici cu „saru’mana” precum politicienii nostri.

Cum se face ca omul, gospodarul de la tara nu mai are voie sa-si vanda mielul din gospodarie?

Si nici macar sa-l taie singur, pentru consumul propriu?

Cum de inspectorii, cei care trebuie sa aplice legile gandite de altii, sunt exact acolo unde trebuie si cu presa dupa ei?

De fapt, ce vor sa demonstreze, ce vor sa ne arate acesti domni inspectori?

Ca in tara lui, romanul, tratat ca un infractor, e obligat sa traiasca dupa niste reguli/norme gandite de altii care nu au nimic cu spiritul romanesc?

Ca sa-si faca totusi treaba, ca oricum pana la Craciun nu-i mai vede nimeni pe teren, acestor inspectori le recomand sa mearga si in magazinele alimentare ca sa vada cata marfa degradata se vinde acum, la marea inghesuiala, sa vada mizeria si mirosurile din magazinele alimentare si sa constate prin verificari amanuntite si temeinic facute cate produse alimentare din gospodaria proprie se vand prin aceste magazine.

Dar, sa nu uite sa ia si presa.

Marfa curata, garantat suta la suta ecologica, nu plina de chimicale, de E-uri ca produsele alimentare care se trimit din UE spre Romania, nu poate fi comercializata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.