Merită să joci la pariuri de pe mobil în 2022?

Pariurile plasate de pe mobil sau tabletă sunt cunoscute și sub denumirea de „pariuri din mers”. Acestea au devenit extrem de populare în ultimii 5 ani, odată cu creșterea în popularitate a smartphone-urilor. Și mai mult decât atât, numărul utilizatorilor care pariază de pe dispozitive mobile a depășit numărul celor care pariază de pe sistemele de tip desktop.

Pariurile din mers vin la pachet cu o serie de avantaje importante. În primul rând, este vorba despre posibilitatea de a paria rapid, 24 de ore din 24, de oriunde te-ai afla, fie că ești acasă, la serviciu, în tren, pe stadion sau la o terasă. Ai nevoie de un smartphone sau de o tabletă și de o conexiune activă la internet. În același mod, poți să închizi imediat pariurile înainte de termen, prin intermediul funcției Cash Out. În plus, operatorii tind să ofere câte un bonus fără depunere la pariuri sau câte un pariu gratuit pentru jucătorii care pariază de pe mobil.

Pariurile pe mobil pot fi plasate direct din navigatorul telefonului sau prin intermediul unei aplicații dedicate. În ultimii ani, site-urile web ale agențiilor de pariuri online sunt atât de bine optimizate, încât oferă aproximativ aceleași funcționalități precum aplicațiile.

Ceea ce trebuie avut în vedere însă, este că la telefoanele mobile pot apărea uneori probleme cu conexiunea la internet, ceea ce ar putea îngreuna procesul de plasare al pariurilor. Un alt potențial inconvenient este că având acces întotdeauna la pariuri, poți fi tentat să petreci mai mult timp cu ochii în oferta de pariuri decât înainte. Din acest motiv, este important să-ți setezi o limită de timp destinată pentru această distracție.

Unele dintre aplicațiile caselor de pariuri online includ o serie de avantaje imbatabile. Spre exemplu, poți seta anumite notificări cu privire la startul unei partide, soluționarea unui bilet, lansarea anumitor promoții și altele. De pe aplicațiile de pe mobil pot fi vizionate și diverse meciuri, care sunt difuzate în regim de live stream de către operator; unele agenții transmit mii de partide pe an, în special din fotbal, dar și din tenis, handbal, volei, tenis de masă, curse de mașini, curse de cai, curse de câini și așa mai departe. În aplicația celor de la Betano se pot plasa inclusiv pariuri prin comandă vocală, ceea ce face ca întreaga experiență să fie una și mai interesantă.

Ceea ce trebuie să știe pariorii care au de gând să joace în mod regulat de pe mobil este că, vor avea nevoie de un smartphone sau de o tabletă cât de cât modernă, care aibă cel puțin un nivel mediu de performanță. Chiar dacă aplicațiile pot fi instalate și pe dispozitive mai vechi cu Android și iOS, acest lucru nu înseamnă că experiența utilizatorilor va fi neapărat una excelentă.

Utilizatorii de Android trebuie să știe că unele aplicații de pariuri nu sunt prezente în Google Play, iar pentru a le putea instalat pe acestea, după ce le descarcă direct de pe site-ul operatorului, trebuie să „permită instalarea unor aplicații din surse necunoscute”. Chiar și așa, aplicațiile operatorilor de pariuri online de top dispun de aplicații extrem de performante și sigure.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.