La Valea Uzului, turism la lumanare

Valea Uzului, una dintre cele mai frumoase zone turistice din judetul Bacau, se afla in paragina de mai multi ani pentru ca nu exista apa potabila si curent electric, iar drumul este aproape inaccesibil.

Singurii turisti care se incumeta sa se aventureze pana aici sunt copiii din localitatile vecine sau elevii si studentii de la Biologie, dar si vanatorii si impatimitii pescuitului.

Hanul este in renovare, tabara este inchisa iar cele cateva cabane nu au apa si nici curent electric cat despre telefon, nu poate fi vorba.

Dumitru Cojocaru, primarul orasului Darmanesti de care apartine Valea Uzului, sustine ca nu intrevede nicio solutie salvatoare pentru turismul din zona care nu intereseaza pe nimeni. Edilul recunoaste ca turistii nu se avanta in zona din cauza drumurilor.

Sursa: Evenimentul zilei

7 comentarii la „La Valea Uzului, turism la lumanare

 • joi, 06-09-07 la 15:25
  Permalink

  pacat…
  candva acea zona era tare frumoasa
  natura a ramas aceeasi dar ce pacat ca noi oamenii nu stim s-o ocrotim si mai ales, s-o pretuim
  am fost recent pe acolo si m-au intristat sticlele, hartiile si alte resturi lasate in urma de cei care mai trec inca pe acolo…zi dupa zi ne batem joc de singurul lucru pur pe care il mai putem avea….
  as veni cu o propunere, iubitorilor de natura: organizarea de grupuri, excursii cu scopul de a curata zona respectiva

  Răspunde
 • luni, 19-01-09 la 17:01
  Permalink

  eu am kbana acolo si abia ast sa i,au vaknta sa ma intorc aksa sa merg la munte.aer curat…..drumul este bun merg fara probleme pe acolo…..va ast cu drag

  Răspunde
 • joi, 26-03-09 la 11:47
  Permalink

  imi pare rau pentru aceasta situatie si sincer nu cred k nu se poate face nimic doar k cei ce conduc nu stiu decat sa faca lucruri pentru ei, parerea mea este ca turismul ar fi cea mai mare sursa de venit si cea mai mare posibilitatea de dezvoltare a darmanestiului, dar nimeni nu e interesat sa faca asta, dak nu se dezvolta macar turismul darmanestiul este mort nu ca asta nu sa intamplat deja, dar macar turismul dak s-ar dezvolta. sincer mie imi pare rau k noi romanii nu stim sa dezvoltam ceea ce avem mai frumos, natura, turismul montan, sincer imi pare rau k m-am nascut in romania

  Răspunde
 • duminică, 07-06-09 la 10:07
  Permalink

  imi pare rau sa spun pt.”miu”,dar drumul de acolo nu e deloc bun…am fost acum o luna si ma apuca toti nervii k mi-am bagat masina pe acolo,desi e frumoasa zona si barajul:>…pacat k drumul strik placerea de a vedea cv!

  Răspunde
  • luni, 08-06-09 la 15:24
   Permalink

   nu e chiar asa rau drumul…e dar dak mergi incet nu are nimic!!oriqm poate ne vdm vara asta la kbana mea:Pva astept

   Răspunde
 • vineri, 08-01-10 la 20:14
  Permalink

  Iaca-asa,
  Lacul de acumulare Valea Uzului, e cu protectie sanitara stricta. Nu se mai tine cont de protectia acestui lac si implicit a apei ce alimenteaza cu apa potabila Onestiul, Tg.Ocna, Bacaul!! Vreti sa bem scursurile de deseuri care vor rezulta de la dezvoltarea turismului de la coada Lacului Uz?!!Pentru ce? ca niste nemernici se gandesc doar la binele lor, sa se simta pe moment bine!! De aceea nu se duc utilitati la Coada Lacului Uz!

  Răspunde
 • luni, 30-05-11 la 17:27
  Permalink

  Alo, calcă frâna!!!!! Staţiile de epurare pt. ce mai sunt?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.