Flagrant în Oneşti pentru trafic de influenţă, favorizarea infractorului şi instigare la fals

Vineri, 09 martie 2012, Rodica Dohotaru (40 de ani), secretară la Biroul de Medicină Legală din Onești a fost prinsă în flagrant de către ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie Bacău după ce a pretins 2.200 euro. Suma era pentru a interveni pe lângă cadre medicale de la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Bacău, în vederea alterării rezultatelor analizelor toxicologice.

În fapt, la data de 01.03.2012, doua persoane au formulat un denunţ împotriva numitei Rodica Dohotaru, suma de bani fiind pretinsă şi primită pentru ca, folosindu-se de influenţa sa asupra unor cadre medicale din Serviciul Judeţean de Medicină Legală Bacău, să determine denaturarea rezultatele analizelor toxicologice ale denunţătorului M.C. care, la data de 08.03.2012, a fost depistat în trafic conducând un autoturism pe raza mun. Oneşti, sub influenţa băuturilor alcoolice.

În cauză, s-a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de 10.03.2012, D.R. a fost prezentată instanţei de judecată, fiind arestata pentru o perioada de 29 de zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de influenţă, favorizarea infractorului şi instigare la fals.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.