E.ON: explozia s-a datorat cel mai probabil unei acumulări de gaze naturale

Conform primelor investigaţii, scenariul cel mai probabil al exploziei din această dimineaţă din municipiul Bacău îl constituie o acumulare de gaze naturale. Până la acest moment nu există nici o certitudine privind sursa acestei acumulări.

Ancheta îşi continuă cursul, scopul fiind determinarea cu exactitate a circumstanţelor şi sursei acumulării de gaze care a stat la baza exploziei.

Cu toate că în acest stadiu incipient al anchetei nu se poate vorbi de o cauză certă a acumulării de gaze naturale, E.ON a decis să se implice în ajutorarea persoanelor afectate prin sprijinirea demersurilor medicale de urgenţă pentru cei afectaţi. Totodată, compania va acorda un sprijin financiar de urgenţă pentru a acoperi nevoile imediate ale persoanelor evacuate, acesta fiind un act umanitar şi fără vreo legătură cu rezultatele anchetei în curs.

Nu în ultimul rând, E.ON sprijină demersurile autorităţilor pentru găsirea unor soluţii locative pentru persoanele evacuate.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

2 comentarii la „E.ON: explozia s-a datorat cel mai probabil unei acumulări de gaze naturale

 • marți, 21-12-10 la 22:54
  Permalink

  Buna seara,
  apartamentul meu este situat in bl.22 de pe M.Horia. Din fericire (pentru mine) nu sunt in tara, dar acum voi veni fara voia mea!Este frustrant (asta ca sa fiu delicat) sa auzi ca imobilul in care locuiesti este expus pieirii in conditiile date! De sesizarile facute pentru mirosul de gaz din fiecare iarna si nu numai (de 2 ani incoace) cine raspunde? Este degradanta prezentarea de catre presa a detaliilor : 28 familii… la 15 apartamente???? din care 3 familii suntem plecate din tara??? D-l Luca (un om bland dar activ)- obez?????
  Daca se poate…compasiunea si ajutorul material al celor(cu adevarat) in impas are mare cautare acum!
  Asteptam deasemenea expertiza care va spune ca vom mai putea locui acolo sau daca vom face face fata unui cutremur de gradul 6.5! Eu sunt inca tanar si am unde sta (la parinti, socri sau rude) dar cu ceilalti….?
  EON, ati abuzat si ati umblat dupa refacerea contractelor! Ati marit si modificat clauze, tarife, etc, in schimbul a ce??? personalul dv. este „plictisit”, imbatranit, dezinteresat! Cand „tziuiau” detectoarele de gaz spuneati ca sunt tuburi de gheata pe hornurile centralelor! Cum a ramas centrala D-lui Luca intacta si explozia a afectat dormitorul???
  Va rugam lasati-ne sa traim in siguranta!
  Bogdan

  Răspunde
 • miercuri, 22-12-10 la 9:57
  Permalink

  Oameni buni ..compasiunea si ajutorul material cum spui tu Bogdane nu trebuie asteptat de la cei din jur….trebuie mers in fata acestei companii E-ON si stat acolo in corturi pana cand acesti oameni primesc CASE NOI SI DESPAGUBIRI…de la masinile avariate pana la despagubiri chiar si morale !!!…
  Acesti oameni care in prag de sarbatori au patit aceasta nenorocire trebuie sa inteleaga ca trebuie sa lupte cu acesti colosi care au monopol si incaseaza facturi…cei din jur trebuie sa-i ajutam cu alimente si ce trebuie pentru supravetuire acolo in fata E-ON…NU trebuie tolerat nimic…si mai ales nu trebuie lasat timpul sa treaca!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.