Dosare penale în Onești și Dărmănești: șoferi sub influența băuturilor alcoolice

În data de 20 iulie , în jurul orei 05.00, polițiștii oraşului Dărmănești, au depistat în flagrant un bărbat de 51 ani care conducea un autoturism pe strada Calea Trotuşului, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătroului auto cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i-au fost recoltate mostre biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În urma evenimentului s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

La aceeaşi dată, în jurul orei 00.00, polițiștii din Oneşti au oprit pentru verificări un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 33 ani, din Oneşti.

Acesta se deplasa pe strada Emil Rebreanu, din Oneşti. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i-au fost recoltate mostre biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.