De ce pariază românii pe loteria americană 5/30 din Pennsylvania

Loteriile online au publicul lor fidel și în țara noastră. Pe lângă extragerile foarte populare din Grecia și din Italia, românii joacă și la loto Pennsylvania, o loterie în care sunt extrase 5 numere din 30, zilnic, la 19:30 ora României.

Loteria Pennsylvania Treasure Hunt 5/30 oferă șanse de câștig rezonabile și, în plus, are și un jackpot care atrage foarte mult, valoarea sa plecând de la 10.000 de dolari. Marele premiu este luat ce cel care nimerește toate cele cinci numere.

Pe 17 iulie 2022, un jucător online a câștigat 200.000 de dolari punând pe bilet numerele 4, 13, 25, 27 și 30. La extragerea din acea zi au fost peste 50.600 de bilete câștigătoare. Biletele pot fi achiziționate cu până la șapte extrageri (o săptămână) în avans. Șansele de a câștiga premiul jackpot sunt 1 din 142.506, iar șansele generale de a câștiga orice premiu sunt de aproximativ 1 din 5,45.

Accesibil, rapid și simplu

Din momentul în care cineva își dorește să parieze la loteria americană și până o poate face nu ar trebui să treacă mai mult de cinci minute, timp în care completează formularul de înregistrare, alimentează contul și deschide jocul, din secțiunea „loto”. Evident, trebuie ales un operator care să ofere loterii internaționale.

Așadar, este foarte simplu și foarte rapid să joci la loto de pe internet. Aceste caracteristici se alătură accesibilității: în timp ce pentru a juca la unul dintre produsele loteriei române este obligatorie deplasarea la o agenție fizică, un bilet la o extragere internațională online poate fi plasat de oriunde. Jucătorul are nevoie doar de un Smartphone și de o conexiune la internet.

Unelte utile pe site-urile pentru loto Pennsylvania

Orice pasionat de loto are anumite superstiții și strategii prin care își stabilește numerele pe care le pune pe bilet. Unii aleg numerele care reprezintă datele de naștere ale membrilor familiei, alții numerele mașinilor pe care le văd pe stradă în ziua respectivă, alții încearcă serii de numere consecutive etc. Pentru cei care doresc să lase totul la voia întâmplării, pe site-urile de pariuri există unelte utile. De exemplu, printr-o simplă apăsare de buton, pot fi afișate:

„Cele mai rare 5 numere extrase (numerele „reci”)” sau „Cele mai frecvente 5 numere extrase (numerele „calde”)” sau „Pereche de numere frecventă” sau „Trio de numere frecvent” sau „Pereche de numere consecutive frecventă”. De asemenea, există opțiunea „alegere rapidă”, care trece pe biletul virtual cinci numere aleatorii.

La Pennsylvania Treasure Hunt 5/30 se pot pune pe bilet maxim 15 sau 16 numere (în funcție de agenție), dintre care se aleg maxim 8. Câștigul biletului este miza înmulțită cu cota. Cotele variază de la un operator la altul. Iată care sunt cele medii:

• pentru un număr ghicit (sistem 1/5) – 5.70
• pentru două numere (sistem 2/5) – 35
• pentru trei numere (sistem 3/5) – 350
• pentru patru numere (sistem 4/5) – 3.500
• pentru cinci numere (sistem 5/5) – 45.000.

Cota pentru un sistem 1/15 este 1.90, în timp ce un bilet în sistem 2/15 beneficiază de o cotă 3.33, potrivită pentru aplicarea unei strategii bazate pe miză progresivă precum Martingale. Această strategie implică dublarea mizei după fiecare bilet necâștigător. De exemplu, un jucător poate alege 15 numere fixe pe care să le joace extragere de extragere în sistem 2/15, până când două dintre ele ies.

Având în vedere că 15 numere reprezintă jumătate din totalul numerelor extrase, seria de bilete necâștigătoare nu ar trebuie să fie foarte lungă, această probabilitate fiind un alt motiv pentru care românii pariază pe Loto Pennsylvania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.