Cum obţii bursă de studii la o universitate din New York?

La această întrebare vor afla răspunsul liceenii care vor participa marţi, 15 noiembrie 2011, începând cu ora 15.00, la videoconferinţa organizată de Centrul „American Corner Bacău”, care funcţionează în cadrul Casei Corpului Didactic „Grigore Tabacaru” Bacău.
S5000003
Iniţiată în colaborare cu Centrul Cultural American din cadrul Ambasadei Statelor Unite la Bucureşti şi cu Education U.S.A., din cadrul Comisiei Fulbright România, videoconferinţa are ca lector pe Clare Lloyd Jones.
Profesor la Universitatea „St John`s” din New York, acesta gestionează procesul de selectare şi admitere a studenţilor străini la universitatea menţionată.

În această calitate, profesorul american va oferi publicului prezent la activitate informaţii detaliate referitoare la facilităţile pe care le oferă universitatea newyorkeză, procedurile ce trebuie parcurse pentru a te înscrie şi condiţiile pentru a obţine o bursă de studii.

„Această videoconferinţă precede seminariile anuale organizate de reprezentanţii Centrului „Education USA” la „American Corner Bacău”, reprezentând totodată o oportunitate pentru liceenii interesaţi de a-şi continua studiile în S.U.A. şi de a afla, direct de la sursă, cum decurge procesul de admitere la o universitate americană.”, ne-a declarat Oana Jianu, coodonatoarea Centrului „American Corner Bacău”.

La activitate vor participa liceeni de la Colegiul Naţional „Ferdinand I” Bacău, coordonaţi de prof. Lucica Ciupercă. Aceştia vor primi broşuri şi materiale informative.

Videoconferinţa de mâine face parte din activităţile programate de Centrul „American Corner Bacău”, cu ocazia Săptămânii Internaţionale a Educaţiei (14-18 noiembrie 2011).

Prof. Gabriel STAN, Director C.C.D. Bacău

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.