Concurs de mountainbike la Mărgineni

292725_mountain_bike_riderClubul de Ecologie şi Turism “Veniţi cu Noi” – Bacău organizează pe 2 mai 2013 o competiţie de mountainbike cu ocazia Zilei Mondiale a Tineretului.

Proba de concurs se va desfăşura în fondul forestier pe drumurile Lupărie şi Seaca, pe un circuit în lungime aproximativă de 15 km.

Proiectul este realizat cu sprijinul şi acordul Consiliului Judeţean Bacău, Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret, Direcţiei Silvice, Primăriei Mărgineni, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi a  Inspectoratului Şcolar Judeţean Bacău.

Concursul „Bacău  Bike Challenge” 2013, ediţia I, va avea loc în intervalul orar 12.30 – 17.30. Adunarea participanţilor şi festivitate de premiere se va  desfăşura la Primăria Mărgineni.

Dezvoltarea unor astfel de manifestări sportive va conduce la cunoaşterea regulilor de comportament în caz de pericol şi urgenţă, la dezvoltarea spiritului de fair play şi prietenie şi acţionarea în consecinţă atunci când situaţia o cere, la dezvoltarea spiritului ecologist privind conservarea naturii, prin promovarea voluntariatului cu forme concrete de activitate, care să conducă ulterior spre dezvoltarea vieţii asociative, spre descoperirea şi aprofundarea unor pasiuni, au declarat organizatorii.

Proiectul Bacau  Bike Challenge” 2013, ediţia I, se adresează tinerilor în ideea implicării practice a comunităţii pentru promovarea unui comportament sănătos prin efectuarea de efort fizic în natură, precum şi prin atragerea şi promovarea practicării de către tineretul din Bacău a mountainbikeing-ului, a dezvoltării spiritului competiţional şi a obţinerii unor abilităţi tehnice pentru străbaterea unor trasee ce implica folosirea bicicletei.

Regulamentul pentru participarea la concurs se află pe adresa: facebook.com/veniti.cunoi

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.