Tu ce site folosesti pentru a vedea evolutia cursului valutar?

Ati vazut, recent, criza francilor elvetieni, care a lasat o multime de romani cu „gauri” serioase in bugete sau rate pe care nu le mai pot plati? Foarte probabil, mai tineti minte si „prabusirea” euro din 2009, iar cei care nu mai sunt foarte tineri isi pot aminti si inflatia din anii 90, cand moneda nationala cadea peste noapte in fata valutelor straine.

Ce ne invata toate astea? Ca e foarte important sa stii exact ce se intampla cu monedele straine – cu cat scad, cu cat cresc, cum au evoluat de-a lungul timpului. Nu e un moft, e ceva care iti poate scuti niste bani (chiar ceva mai multi, de fapt) sau chiar te poate ajuta foarte mult in afacerea ta.

Daca in sus-pomenitii ani 90 trebuia sa mergi la casele de schimb valutar sau sa citesti ziarele pentru a afla cursul, acum e mult mai usor. Exista Internetul si orice informatie e la un click distanta.

Dar ce site ar trebui sa urmaresti daca vrei cele mai bune informatii despre schimbul valutar. Axista multe situri ce ofera informatii depsre cursurle valutare, insa astazi va vom recomanda unul nou: ecursvalutar.ro.

Cateva motive pentru care va recomandam acest website:

1. E „curat” si usor de folosit

Atunci cand caut informatii despre cursul euro sau al oricarei alte valute, nu ma intereseaza sa gasesc un site sofisticat, flatant sau asa mai departe. Nu caut pentru placere, ci pentru scopuri practice, asa ca si site-ul vreau sa fie la fel. Practic, un website extrem de simplu si pe care sa pot gasi ceva in cel mai scurt timp, cat mai intuitiv. Nimic sofisticat, nimic care sa presupuna prea multe clickuri sau o cautare prea indelungata.

2. Esti „acoperit” pe o multime de monede

Unul din marele avantaje ale acestui site e ca gasesti cam tot ce-ti trebuie, adica cele mai importante 30 de monede din lume, cel putin din perspectiva romaneasca. Cu o gama atat de larga, e greu de crezut ca vei rata vreo moneda importanta. Gasesti aici de la “clasicele” dolar, euro si lira sterlina la rupia indiana si peso-ul mexican.

3. Cursul pe 10 ani. In urma

S-ar putea sa nu te intereseze doar cursul zilei de azi sau cat a fost ieri. Poate ca vrei sa stii cat a fost euro anul trecut, pe 13 august sau 2 aprilie. Nicio problema. Pe site-ul asta poti gasi cotatia fiecarei monede din cele 30 din ultimii 10 ani. Asta inseamna o multime de date care te pot ajuta sa compari situatiile de atunci cu cele de acum, sa evaluezi preturile anumitor produse in alt context si asa mai departe.

Ca o concluzie, ecursvalutar.ro poate fi un instrument foarte util pentru tine, indiferent ca te ocupi de afaceri care presupun schimburi valutare, ca esti ingrijorat de rata la casa sau ca pur si simplu vrei sa pleci intr-o vacanta intr-o tara straina.

Gasesti tot ceea ce iti doresti, simplu si rapid. Seamana ca o reclama din anii 90, dar nu e. Vorbim aici de ajutorul tau atunci cand ai de-a face cu diferite monede straine.

One thought on “Tu ce site folosesti pentru a vedea evolutia cursului valutar?

  • duminică, 22-02-15 la 10:37
    Permalink

    NU ATI DAT NIMIC CU ACCIDENTU DE LA TRAIAN DIN DATA 15.02.201515 , UNDE A MURIT UN POLITIST NEVINOVAT

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.