Cercetati pentru furt

În urma investigațiilor efectuate pentru documentarea activității infracționale a lui Vlad V., de 31 de ani, polițiștii au stabilit că acesta a sustras bunuri din trei locuințe de pe raza municipilui Bacău, fapte săvârșite în perioada septembrie -noiembrie 2011.

Cel în cauză a fost prins în flagrant la data de 29.11.2011 în timp ce a pătruns prin efracție într-un chioșc de ziare și a fost arestat preventiv.

În baza autorizațiilor de percheziții emise de Judecătoria Bacău, polițiștii au efectuat descinderi la domiciliile a patru persoane din Bacău, ocazie cu care au fost recuperate o parte din bunurile sustrase din cele trei locuințe.

Din cercetări s-a mai stabilit că Alexandru P., de 23 de ani, din Bacău l-a transportat pe Vlad V. pe raza județelor Bacău, Neamț și Vrancea, unde făptuitorul a comercializat o parte din bunurile sustrase.

Față de Alexandru P., Gelu I. și Berza C. s-a luat măsura cercetării în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul Serviciului Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.