Ce se mai fură: condensat de sondă şi ţevi

Pe 21 februarie, în jurul orei 11.45, poliţiştii din Podu Turcului, l-au depistat pe Cristian A., de 24 de ani,  din Podu Turcului, care transporta cu un autoturism 80 de litri de gazolină, fără a poseda documente legale de proveniență sau transport.

Față de Cristian A., a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amenda în valoare de 1000 lei și confiscarea cantității de 80 de litri de produs petrolier.

Din investigățiile efectuate s-a stabilit că cel în cauză achiziționase contracost condensatul de sondă de la Gheorghe S., de 20 de ani din comuna Motoșeni. Acesta recunoscut că în perioada 10.02-21.02.2012, a sustras produsul din zona petrolieră Motoșeni.

La data de 21.02.2012, în jurul orei 17.10, o patrulă de poliție din cadrul Poliției Municipiului Moinești, l-a depistat în flagrant pe Dorel B., de 26 de ani, din localitate, în timp ce transporta cu o căruţă pe strada Atelierelor, o ţeavă metalică cu lungimea de patru metri.

Din cercetări polițiștii au stabilit că cel în cauză a sustras bunul dintr-o conductă dezafectată din zona petrolieră Moineşti.

Prejudiciul cauzat în valoare de 800 lei a fost recuperat.

În ambele cazuri s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.