Au furat o bovină și au fost depistați de polițiști

Polițiștii postului de poliție Colonești au fost sesizați în data de 27 septembrie a.c. de către un bărbat din comună, despre faptul că i-a fost sustrasă o bovină care se afla legată de gardul locuinței.

Polițiștii au efectuat cercetări și au identificat doi bărbați din com. Plopana care, în timp ce se deplasau cu o căruță pe drumul public din com. Coloneşti, au profitat de lipsa de supreveghere a unei bovine, care se afla legată, în drumul public, de gardul locuinţei, şi au legat-o de atelajul hipo cu care veniseră, după care şi-au continuat deplasarea

De asemenea, polițiștii au constatat că bovina prezentă mai multe răni vizibile pe corp, fiind solicitaţi la faţa locului şi lucrători/medici veterinari din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor Bacău.

În cauză s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă cei doi bărbați pentru săvârșirea infracţiunilor de furt calificat şi rănirea sau schingiuirea animalelor, fiind dispusă şi măsura reţinerii celor doi pe o perioadă de 24 ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.