Amintiri din Epoca de Aur – Dragoste in timpul liber, la Cinema City Bacau

Amintiri din Epoca de Aur 2 – Dragoste in timpul liber, va intra în cinematografe începând cu 23 octombrie. Filmul va avea avanpremiera in Bacau joi, 22 octombrie, de la ora 21:10, la Cinema City din Arena Mall.
Prima parte, Tovaraşi, frumoasă e viaţa! rulează din luna septembrie. Seria Amintiri din Epoca de Aur ecranizează cele mai cunoscute legende urbane din România comunistă.

Mai jos sunt sinopsisurile celor 3 legende din partea a doua a filmului:

LEGENDA VÂNZĂTORILOR DE AER
În anii 80, aproape că nu mai exista iniţiativă privată: toată lumea era salariată la stat. Dar unii oameni aveau idei.
La uşa Crinei, încă elevă, sună Bughi, un băiat frumos, care îi cere un borcan cu apă. Crina i-l dă şi se avîntă alături de el într-un fel de Bonnie şi Clyde al sticlelor goale.

LEGENDA ŞOFERULUI DE GĂINI
De ani de zile, Grigore, şofer la Avicola, transportă găini vii de la Baia Mare la Constanţa. Are un consemn: ştie că orice s-ar întîmpla, până seara trebuie să predea camionul sigilat la destinaţie.
Odată, înainte de Paşti, cineva îi fură pe traseu roţile de la camion. Grigore trebuie să înnopteze la un han şi deschide pentru prima dată camionul de păsări fără să bănuiască legătura între hangiţa de care îi place, încărcătura pe care o poartă şi viaţa pe care o duce.

LEGENDA CURCANULUI ZBURĂTOR
O fată de la ţară are drept prieten un curcan pe care se străduieşte să-l înveţe diferenţa dintre cerc şi pătrat. Culmea e că şi reuşeşte.

Trailer „Amintiri din Epoca de Aur – Dragoste in timpul liber”

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.