Ajutati Caravana de Paste a Crucii Rosii Bacau sa plece la drum

Pastele si Craciunul sunt cele mai importante sarbatori crestine, pe care fiecare doreste sa le petreaca in conditii cel putin decente. Din pacate, in Bacau exista un numar mare de copii si varstnici care, din cauza lipsurilor materiale, nu se pot bucura de aceste momente.

In zilele care urmeaza trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni,mai plini de dragoste cu inima calda si mai deschisa pentru a primi lumina sfanta a Invierii in casele si in inimile noastre.

De aceea, pentru a putea raspunde solicitarilor numeroase  facem apel la solidaritatea bacauanilor si agentilor economici sa fie alaturi de noi ca de fiecare data. Avem convinegerea ca bacauanii  au  inteles mesajul in aceasta perioada de criza si ca gestul de umanitate pentru semenii nostri va fi oferit din toata inima.

In perioada 10-18.04.2009, voluntarii Crucii Rosii Bacau organizeaza Caravana de Paste in Magazinele: Billa, Selgros si Plus.

Bacauanii sunt rugati sa cumpere un produs pe care sa il ofere beneficiarilor nostri intr-un cos aflat la iesirea din incinta magazinelor.

Scopul acestei activitati este creşterea calităţii vieţii, prin organizarea unei Caravane pentru acestia cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Paste, în vederea soluţionării problemelor sociale ale vârstnicilor si copiilor expuşi riscului de a fi marginalizaţi.

Editia de Paste a proiectului are ca beneficiari : 1500 micuti  expusi riscului de a fi marginalizati si abandona scoala si 500 persoane defavorizate (varstnici ingrijiti la domiciliu, familii cu multi copii).

Marti, 14 aprilie, ora 9, Caravana Iepurasului de la Crucea Rosie Bacau este asteptata de 80 copii din Oniscani si Filipesti si 30 varstnici din Onesti.Pachetele cu dulciuri si produse alimentare specifice Sarbatorii Pascale vor fi impartite de Iapuras.

Orice persoana care doreste sa doneze ne poate gasi in cele 6 puncte de colecta : Billa,Selgros si Plus sau la sediul filialei din strada Oituz, nr.61,zilnic intre orele :8.30-21.

Pe aceasta cale dorim sa multumim celor care sunt alaturi de noi ( Magazinele Plus, Billa, Selgros, mass mediei locale) cat si populatiei bacauane pentru sprijinul oferit in aceste 2 zile de campanie. Dorim sa-i asiguram ca produsele donate vor ajunge la destinatie.

Campania se va incheia sambata, 18 aprilie cand speram sa va dam vesti bune.

Relatii: Cleanu Marlena – responsabil proiect: 0234523733.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.