Paranormal

Mingile de tenis…

Terminasem orele si-n drum spre casa am cumparat si revista pe care o citesc saptamanal. Cat am baut o cafea, am rasfoit-o, am citit articolul despre masajul mainilor cu mingi de tenis si, pe lista de cumparaturi, am trecut sa iau si doua mingi de tenis.

Am cumparat, m-am intors acasa si-am vrut sa recitesc art. dar nu l-am mai gasit… Am crezut ca a fost mama pe la mine si a luat foaia cu art. pentru ca i s-o fi parut si ei interesant. Si, fara sa verific, am coborat si am cumparat alta revista. Art. nicaieri…

Doamne, il citisem, cumparasem si mingi de tenis. Chiar ca nu mai intelegeam nimic… Am sunat-o pe Doina, prietena mea, si-am intrebat-o daca a cumparat revista. Mi-a raspuns ca a si citit-o.

Am intrebat-o daca a citit art. despre masajul mainilor cu mingile de tenis. „Cred ca mi-a scapat, mi-a raspuns ea. Dar, uite il caut, il citesc si te sun indata”. Intr-adevar, m-a sunat indata, oarecum suparata, ca sa-mi spuna ca nu e 1 apr.

Stiam si eu ca nu-i 1 apr. dar nu stiam unde-i art. despre masajul mainilor cu mingile de tenis… Eram complet dezorientata…

Articolul a aparut trei saptamani mai tarziu in aceeasi revista…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.