“Muncesti cu carte!”, o noua publicatie editata in Bacau

La finalul lunii mai 2011, pe piata media din Bacau va aparea primul numar al revistei “Muncesti cu carte!”. Noua publicatie va avea un tiraj de aproape o mie de exemplare. “In momentul de fata pregatim licitatiile, prntru desemnarea celor care vor tipari si distribui publicatia. Revista noastra va oferi oportunitati, gratuit, atat angajatorilor, cat si celor in cautarea unui loc de munca”, ne-a spus Alexandru Herman, realizatorul publicatiei in Bacau. In afara de “Muncesti cu carte!”-Bacau, vor mai apare publicatii similare in Bucuresti, Ramnicu Valcea si Cluj.

Pe parcursul a 18 luni (mai 2011 – octombrie 2012), noua publicatie, realizata de Asociatia Smart Projects, va deveni o interfata intre agentii economici si somerii/persoanele aflate in cautarea unui loc de munca din judetul Bacau. Prin intermediul ei, angajatorii vor avea posibilitatea sa plaseze in mod gratuit anunturi de angajare iar firmele care fac angajari vor avea oportunitatea de a se promova in paginile revistei.

“Dar asta nu e tot: in cele 16 pagini veti mai gasi informatii detailate despre ultimele proiecte europene din judetul Bacau, sfaturi practice despre bunul mers al afacerii dumneavoastra, interviuri cu specialisti in domeniul muncii si recrutarii de personal, stiri diverse despre piata muncii din Romania”, ne-a precizat Alexandru Herman, coordonatorul de proiect al Smart Projects in judetul Bacau.

Revista “Muncesti cu carte” apare in cadrul proiectului “Somajul, o amintire! Job-ul te scoate din criza!” finantat din fonduri europene nr. contract POSDRU 99/5.1/G/76242 (proiect implementat in judetul Bacau, al carui scop este “Imbunatatirea capacitatii de ocupare a persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca si a somerilor (in special a somerilor tineri si a celor de lunga durata) din regiunea Nord Est, judetul Bacau, prin dezvoltarea unor instrumente si mecanisme complexe de consiliere si orientare in cariera, formare profesionala si metode/tehnici de initiere activitati economice independente”.).

“In cazul in care doriti sa plasati in mod gratuit anunturile de angajare in paginile revistei noastre ori sa va promovati (tot gratuit) compania dumneavoastra, cu accentul cazand pe necesitatile de personal, va rugam sa ne contactati”, a mai spus Alexandru Herman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.