Telefon furat de un adolescent de 14 ani


In data de 4 septembrie, polițiști din cadrul Secţiei 2 Poliţie Bacău au fost sesizaţi de o femeie de 43 de ani, din comuna Hemeiuş, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la serviciu, i-a fost sustras telefonul mobil.

Din verificările efectuate de poliţişti a fost identificat un tânăr de 14 ani, din Bacău, care, în timp ce se afla într-o farmacie, profitând de neatenţia angajatei, i-a sustras telefonul mobil aflat după tejghea.

Telefonul în valoare de 3800 de lei a fost recuperat şi predat reclamantei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Tot în 4 septembrie, polițiștii oneşteni au identificat şi depistat un tânăr de 27 ani, din localitate, bănuit de furt. Tânărul ar fi sustras piese auto dintr-un magazin, poliţiştii găsind asupra sa bunurile sustrase. Prejdiciul în valoare de 266 de lei a fost recuperat şi predat reprezentanţilor magazinului. În cauză s-a întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.Articol din sectiunea: Social
Etichete: , , ,

Adauga comentariul tau


Va rugam sa comentati doar subiectul articolului. Responsabilitatea juridica pentru comentariu revine in
exclusivitate autorului, acesta isi va asuma eventualele daune in cazul unor actiuni legale.

  Stiri din Bacau: Telefon furat de un adolescent de 14 ani