Telefon furat de un adolescent de 14 ani

In data de 4 septembrie, polițiști din cadrul Secţiei 2 Poliţie Bacău au fost sesizaţi de o femeie de 43 de ani, din comuna Hemeiuş, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la serviciu, i-a fost sustras telefonul mobil.

Din verificările efectuate de poliţişti a fost identificat un tânăr de 14 ani, din Bacău, care, în timp ce se afla într-o farmacie, profitând de neatenţia angajatei, i-a sustras telefonul mobil aflat după tejghea.

Telefonul în valoare de 3800 de lei a fost recuperat şi predat reclamantei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Tot în 4 septembrie, polițiștii oneşteni au identificat şi depistat un tânăr de 27 ani, din localitate, bănuit de furt. Tânărul ar fi sustras piese auto dintr-un magazin, poliţiştii găsind asupra sa bunurile sustrase. Prejdiciul în valoare de 266 de lei a fost recuperat şi predat reprezentanţilor magazinului. În cauză s-a întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.