Telefon furat de un adolescent de 14 ani

In data de 4 septembrie, polițiști din cadrul Secţiei 2 Poliţie Bacău au fost sesizaţi de o femeie de 43 de ani, din comuna Hemeiuş, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la serviciu, i-a fost sustras telefonul mobil.

Din verificările efectuate de poliţişti a fost identificat un tânăr de 14 ani, din Bacău, care, în timp ce se afla într-o farmacie, profitând de neatenţia angajatei, i-a sustras telefonul mobil aflat după tejghea.

Telefonul în valoare de 3800 de lei a fost recuperat şi predat reclamantei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Tot în 4 septembrie, polițiștii oneşteni au identificat şi depistat un tânăr de 27 ani, din localitate, bănuit de furt. Tânărul ar fi sustras piese auto dintr-un magazin, poliţiştii găsind asupra sa bunurile sustrase. Prejdiciul în valoare de 266 de lei a fost recuperat şi predat reprezentanţilor magazinului. În cauză s-a întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.