Perioadă plină de urgențe pentru pompierii băcăuani


În ultimele 24 de ore pompierii militari băcăuani au acționat pentru gestionarea unui număr de 20 situații de urgență, din care patru incendii, o misiune pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și 15 misiuni de acordare prim ajutor.

Una dintre situațiile relevante a avut loc în această dimineață (07 ianuarie), la ora 04:19, în comuna Dealu Morii, sat Banca, când salvatori au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit.

Imediat, la fața locului s-au deplasat două echipaje de militari, cu două autospeciale de intervenție cu apă și spumă.

La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la întregul imobil, pe o suprafață de aproximativ 50 metri pătrați.

Din fericire nu s-au înregistrat victime. Flăcările a fost lichidate după aproximativ două ore și jumătate, din momentul anunțării, cauza probabilă fiind jar sau scântei provenite de la un coș de fum deteriorat.

Evenimentele înregistrate la nivel județean vor fi atent monitorizate de Centrul Operațional Județean, pentru dispunerea imediată a măsurilor menite să asigure optimizarea misiunilor de răspuns orientate spre salvarea de vieți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.