Cum a câștigat o băcăuancă o mașină electrică Zoe de la Enel [P]


Georgeta Barca, din Bacău, a câștigat o mașină electrică Renault Zoe și o stație de încărcare pentru vehicule electrice la cea mai importantă loterie publicitară Enel de până acum. Doamna Barca a achiziționat în perioada campaniei promoționale un abonament Enel Fix Asigurat, care oferă energie electrică la un preț fix pe 12 luni, având incluse anumite beneficii de asigurare, prin intermediul unei polițe încheiate de către Enel în beneficiul clienților săi.

În afară de premiul cel mare, mașina electrică, în cadrul Tombolei Enel au fost oferite, în urma tragerii la sorți, 5 biciclete electrice Atala B Cross, 5 trotinete electrice Xiaomi și mii de premii garantate (o lanternă cu baterii, având forma unui bec) în magazine sau prin partenerii autorizați din toată țara.

Care este cea mai bună ofertă Enel pentru băcăuani 

Produsele Enel sunt adaptate stilului de viață al oricărei familii, oferind atât prețuri avantajoase, abonamente flexibile, oferte combinate pentru electricitate și gaze, cât și servicii cu valoare adaugată.

Astfel, oferte si produse variate, adaptate oricaror nevoi pentru clientii casnici sau business pot fi accesate cu usurinta în magazinul Enel din Bacau, situat în str. Stefan cel Mare, nr 28. De luni până vineri, între orele 9:00 – 17:00, consultanții din magazin vă pot face recomandări cu privire la ofertele de energie electrică, gaze naturale sau produse cu valoare adăugată, venind în sprijinul clienților pe parcursul procesului de contractare.

Printre abonamentele disponibile se numără – Enel Fix Relaxat, care oferă un preț avantajos la energia electrică și 2 intervenții de urgență pe an la instalațiile electrice sau la cele de alimentare cu apă, desfundarea instalației de canalizare a apei, lacătușerie, repararea boilerelor electrice. În cazul furnizării gazelor naturale, clienții pot alege Enel Gaz, un produs cu un preț fix pentru o perioadă de 12 sau 24 de luni.

Cum poți alege oferta Enel

Puteți alege oricând un furnizor de energie electrică sau gaze naturale pe piața concurențială. Schimbarea contractului este gratuită, printr-un proces transparent care respectă reglementările ANRE.

Enel are o reţea extinsă de magazine la nivel naţional, iar lista completă a acestora este disponibilă pe www.enel.ro. Specialiștii din magazinul Enel din Bacău, strada Ștefan Cel Mare 28, parter, vă așteaptă pentru a vă oferi consultanță cu privire la ofertele de energie electrică și/sau gaze naturale, precum și pentru a vă prezenta oferte personalizate. De asemenea, multe din întrebările voastre își pot găsi răspunsul pe site-ul www.enel.ro, în secțiunea Informații utile.

Pentru a deveni client Enel aveți nevoie doar de copia cărții de identitate și o copie a actului de proprietate sau un alt act care dovedește dreptul de folosință asupra spațiului (în cazul în care nu dețineți un astfel de document puteți încheia un contract pe o perioadă de un an, în baza unei declarații pe propria răspundere din care să rezulte dreptul de folosință asupra spațiului). Formularele pentru încheierea contractului pot fi descărcate de pe site-ul www.enel.ro din secțiunea Informații utile.

Peste 2 milioane de români au ales deja companiile de furnizare ale Enel (Enel Energie și Enel Energie Muntenia), pentru furnizarea de energie electrică și gaze naturale, pe piața concurențială, iar în total compania gestionează peste 3 milioane de clienți la nivelul întregii țări.

Produse cumpărate direct pe factura Enel

De la Enel puteți achiziționa și produse utile casei dvs., cum ar fi boilere electrice sau centrale termice. Modelele alese pot fi cumpărate online, fără drumuri în plus și sunt livrate acasă! În cazul boilerelor electrice, prețul lor se plătește în maximum 18 tranșe, fără avans, direct pe factura Enel, începând de la 33,33 lei/lună. Pentru centralele termice, prețul pleacă de la 99,99 lei/lună pentru o perioadă de trei ani și include punerea în funcțiune și autorizarea de funcționare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.