Un nou cinema la Bacău: Happy Cinema în Hello Shopping Park

Happy Cinema Hello Shopping Bacau

Din 20 decembrie 2019, HappyCinema va deschide un nou cinematograf în Hello Shopping Park din Bacău. Cineplexul din Bacau va avea o capacitate de 451 de locuri în 4 săli 3D ultramoderne, dotate integral cu proiectoare laser.

Happy Cinema Bacău
Acest tip de proiectoare oferă o calitate a imaginii superioară, cu luminozitate excelentă și un puternic contrast al culorilor. Proiectoarele cu laser oferă de două ori mai multă eficiență optică față de proiectoarele cu lampă, asigurând o imagine mai bună și mai consistentă. Happycinema se alătură astfel celor peste 100 de multiplexuri la nivel mondial care sunt echipate integral cu proiectoare laser.

Prețuri HappyCinema Bacău

Planul tarifar va fi adaptat pentru diverse categorii de vârstă, iar promoțiile nu vor lipsi.

Prețurile pentru bilete vor începe de la 7 lei, iar copiii sub 10 ani, elevii, studenții și pensionarii vor beneficia de tariful redus de 14 lei/bilet în orice zi a săptămânii, cu excepția avanpremierelor.

De asemenea, la Happy Cinema se vor servi meniuri delicioase cu popcorn și nachos, la cele mai avantajoase tarife.

Happy Last Chance: în fiecare zi de luni, ultima difuzare a unor filme din program

Cinemagia Day: în fiecare zi de marți e 11 lei biletul prin Cinemagia.ro sau aplicația Cinemagia, cu excepția avanpremierelor. La orice achiziție de bilete prin Cinemagia pentru ziua de marți, primești în plus 1 VOUCHER prin care ai 1 bilet GRATUIT dacă achiziționezi prin Cinemagia încă 1 bilet pentru oricare din următoarele 4 weekenduri! Voucherul se primește prin SMS, după utilizarea biletului achiziționat pentru ziua de marți

Miercuri promo: în fiecare zi de miercuri, biletul costă 11 lei indiferent de oră, cu excepția
avanpremierelor

Happy Joi JOY: în fiecare zi de joi, biletul costă 14 lei pentru achiziția online prin happycinema.ro, cu excepția avanpremierelor

Happy Late Hour: în fiecare seară de vineri, biletul costă 11 lei pentru orice film care rulează după ora 22:00

Despre HappyCinema

Prezent în București, Buzău, Focșani, Alexandria, Bistrița iar din iarna lui 2019 și în Bacău, Happy Cinema are în plan pentru următorii 5 ani acoperirea a 20 de orașe din România. Sălile de cinema sunt echipate cu: sisteme de proiecție digitale, Dolby Digital Surround, fotolii confortabile de o calitate superioară, sistem de proiecție Master-Image 3D.

Happycinema își dorește să devină și în Bacău un reper al culturii și divertismentului pentru întreaga familie, pentru toți cei care îşi doresc să râdă cu poftă, să aibă aventuri care taie respirația sau să trăiască momente de suspans în 3D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.