Jaf la o bancă din Bacău

Inspectoratul Județean de Poliție Bacău a fost sesizat la data de 20.02.2014, în jurul orei 14.15, despre faptul că din agenția BRD de pe strada Stefan cel Mare, a fost sustrasă o sumă de bani, de către o persoană necunoscută.

Surse din cadrul anchetei afirmă faptul că autorul jafului ar fi avut informaţii despre lipsa de personal din bancă şi despre absenţa agentului de pază. Mai mult, el a verificat „terenul“, şi uşa scării vecine, pentru a se asigura că poate ieşi prin spatele blocului 11, de pe strada Ştefan cel Mare.

jaf brd

Din cercetarea la fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat a pătruns în sediul unei agenții bancare din Bacău și prin amenințarea cu un obiect, ce părea a fi o armă și prin folosirea unui spray iritant lacrimogen, a determinat o angajată a băncii să-i înmâneze o sumă de bani.
Angajata unității bancare a activat butonul de panică, iar la fața locului s-au deplasat, în cel mai scurt timp, echipaje de poliție și angajați ai firmei de pază.

În urma evenimentului, angajata unității nu a suferit vătămări corporale, dar a primit îngrijiri medicale, pe fondul stării de șoc în care se afla.

Sute de oameni ai legii sunt mobilizaţi în faţa sucursalei BRD din Bacău pentru a lua probe. Mai mult, la ieşirea spre Piatra Neamţ, conducătorii auto sunt verificaţi de echipe mixte de poliţişti.

Prejudiciul cauzat urmează a fi comunicat echipei de cercetare, de către unitatea bancară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.