Ziua optiunilor pentru titularizare

Marti, 24 iulie, candidatii care au obtinut la Concursul unic de titularizare din 16 iulie note intre 7.00 si 10.00 sint asteptati la Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Bacau pentru depunerea optiunilor pentru ocuparea posturilor titularizabile din judet.

Spre a evita aglomeratia, ISJ Bacau a stabilit un grafic pe discipline, in intervalul orar 8.00 – 17.00.

Programarea poate fi consultata la sediul ISJ sau pe internet, la adresa http://isj.bc.edu.ro/. Candidatii tebuie sa aiba asupra lor cartea de identitate.

Repartizarea computerizata, in ordinea descrescatoare a mediei obtinute la concurs, pe posturi didactice/catedre vacante titularizabile a cadrelor didactice participante la concursul national, care au obtinut minim nota 7.00, se va face cel mai tarziu pe 26 iulie.

Emiterea deciziilor de numire pe post/catedra a fost programata pe 27 iulie.

Posturile neocupate in urma titularizarii devin netitularizabile si vor intra in urmatoarele etape ale miscarii personalului didactic: detasare la cerere si suplinire.

Cadrele didactice care nu au participat la concursul din 16 iulie pot participa la concursul pentru suplinire organizat de ISJ Bacau in 16 august si 5 – 6 septembrie.

Repartizarea candidatilor care au participat la concursul din 16 iulie sau 16 august pe posturile vacante/rezervate netitularizabile se va realiza in sedinta publica in perioada 27 august – 3 septembrie.

Ziarul de Bacau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.