Un nou concert Ștefan Bănică în Bacău

Stefan Banica pregateste publicului sau pentru aceasta toamna o surpriza dubla: un album nou si un turneu, care va cuprinde 9 orase din tara, inclusiv municipiul Bacau. In cadrul turneului, Stefan Banica va prezenta atat piese de pe noul sau material discografic, cat si hituri binecunoscute, indragite si asteptate de public de fiecare data in concerte. Artistul va sustine un concert extraordinar in Bacau, pe 30 octombrie, de la ora 19.30, la Teatrul de Vara.

Noul album Stefan Banica va fi al 14-lea disc de autor din cariera artistului si se va numi “Altceva”. Albumul nu e numit intamplator “Altceva”, ci pentru ca va fi altceva fata de material discografice lansate de Stefan Banica pana in acest moment, aducand un suflu nou, surprize si colaborari inedite, pe care le vom dezvalui in curand.

Turneul “Altceva” va cuprinde urmatoarele orase:
27 octombrie – Constanta – Casa de Cultura a Sindicatelor
28 octombrie–Piatra Neamt – SalaPolivalenta
29 octombrie – Iasi – Sala Sporturilor
30 octombrie – Bacau – Teatrul de Vara
10 noiembrie – Craiova – Sala Sporturilor
11 noiembrie – Cluj – Casa de Cultura a Studentilor
12 noiembrie – Pitesti – Casa de Cultura
13 noiembrie – Brasov – Sala Sporturilor
17noiembrie – Ploiesti – Casa de Cultura

Spectacolul va incepe la ora 19:30, iar biletele vor putea fi procurate de la casa de bilete a salii de spectacol, din oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro si online de pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro.

Categorii de pret:
VIP – 150 lei (VIP Package contine cel mai recent album Stefan Banica – „Altceva”, o sapca cu logo-autograf Stefan Banica, acces backstage pentru o intalnire cu artistul, inainte de spectacol, si acces la sesiunea foto si de autografe, dupa show).
Categoria I – 100 lei
Categoria a II-a – 80 lei
Categoria a III-a – 60 lei

Cel mai recent cantec marca Stefan Banica, “Nu e prea tarziu”, care a fost lansat cu videoclip in luna iulie, difuzat deja la radio si pe posturile tv de specialitate, se va regasi pe noul album “Altceva”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.