Caii furați ajungeau în carmagerii


În urma mai multor percheziții desfășurate în cursul zilei de ieri, polițiștii au depistat 3 suspecți de furturi de animale și au recuperat 11 animale sustrase. Vezi daca ai putea depista carnea de cal cand dai de ea la magazin.

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Bacău, împreună cu luptători din cadrul Serviciului de Intervenție Rapidă și cu spijinul Serviciului Operațiuni Speciale Bacău, au efectuat 11 percheziții domiciliare în municipiul Bacău și în comunele Livezi, Gura Văii, Sarata și Măgura, la domiciliile unor suspecți de furturi de animale.

Ionuț T., de 25 de ani, din Bacău, D. Ș., de 15 ani, din comuna Livezi și Vasilică S., de 20 de ani, din comuna Gura Văii au sustras, în ultima perioadă, 11 cai de pe raza comunei Nicole Bălcescu. De asemenea, polițiștii au mai stabilit că Ionuț T. a mai sustras 30 de capre și 17 oi de pe raza comunelor Gura Văii şi Helegiu.

Astfel, în urma activitățiilor desfășurate, la domiciliul lui Ion T., tatăl lui Ionuț T., a fost găsit un cal care era supus procesului de sacrificare cât şi alți doi susceptibili a fi sustrați. Totodată polițiștii au reușit recuperarea a cinci cai și șase capre, stabilind că restul animalelor sustrase ar fost sacrificate și comercializate unei firme cu profil carmangerie din județ.

În urma verificărilor s-a stabilit că Vasilică S. posedă mandat de executare a pedepsei cu închisorea. Acesta are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani și două luni pentru furt calificat și a fost dus la Penitenciarul Bacău.

Click pentru a vedea imagini:
Locul unde a fost gasita carnea
Carnea gata pentru a fi dusa in magazin – ai putea sa o deosebesti de cea de vita?
Resturi de animal – atentie, imagine destul de socanta

One thought on “Caii furați ajungeau în carmagerii

  • luni, 03-09-12 la 0:47
    Permalink

    In data de 29 spre 30 august 2012 in judetul Brasov, Sat Dacia, Comuna Jibert s-au furat 2 iepe sure, alaturi de ele un manz de 3 saptamani si o iapa de culoare rosie!!..Va rugam asteptam o informatie de la dumneavoastra! http://www.facebook.com/CaiFurati

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.