Un nou Carrefour Market în Bacău, pe Str. Mioriței

Mâine, 7 noiembrie 2012, Carrefour deschide cel de-al 60-lea supermarket din țară, în Bacău, pe strada Mioriței nr. 16. Noul Carrefour Market Bacău Big, situat în zona Pieței Nord, își desfășoară activitatea pe un spațiu de vânzare de aproximativ 425 m², urmând aceeași strategie de “prețuri mici, zilnic”. Carrefour Market Bacău Big se va deschide la ora 8:00.

Modelul comercial se axează pe o gamă de aproximativ 6.000 de produse, iar oferta include peste 1.000 articole marca proprie Carrefour la același preț ca în hypermarket (iar la o calitate similară, costă cu minim 20% mai puțin în raport cu mărcile naționale). Echipa este formată din 30 profesioniști bine formați care vor răspunde cu promptitudine la solicitările clienților.

Despre Carrefour Market Bacău Big

Adresa: strada Mioriței nr. 16, Bacău.

Orar:
Luni – Sâmbătă: 08.00 – 22.00;
Duminică: 08.00 – 20.00.

Mijloace de transport: 18, 18b, 17, 3, 3b

Despre Carrefour
Cu aproape 9.900 de magazine în 30 de țări și cu 412 000 de colaborători, grupul Carrefour este al doilea distribuitor mondial și numărul 1 în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour se afirmă ca un partener zilnic pentru un numar ce depășește 25 de milioane de clienți din Europa, Asia și America Latină. Grupul Carrefour se sprijină pe o strategie inovatoare, care pune alături hypermarketuri, supermarketuri, magazine de proximitate și cash and carry cu scopul de a propune clienților săi cele mai mici prețuri pentru o gamă largă de produse și servicii.
Cu peste 3 miliarde de operațiuni la casă, prin intermediul tuturor activităților sale, Grupul își asumă responsabilități economice, sociale și de mediu și garantează pentru calitatea produselor sale și securitatea clienților săi.
În România, Grupul Carrefour numără, începând de astăzi, 93 de magazine dintre care 24 de Hypermarket-uri Carrefour, 60 de supermarket-uri Carrefour Market, și 9 magazine de proximitate Carrefour Express.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.