Ofertă de cazare în Galați în regim hotelier [P]

Desi Galatiul pare sa se fi dezvoltat economic in jurul santierului Naval, portului si Combinatului siderurgic asta nu inseamna ca Galatiul nu are si o importanta viata turistica.
Cei care intentioneaza sa viziteze municipiul Galati si cauta cazare la un pret cat mai bun combinat cu confortul unui hotel de 5 stele pot opta pentru o solutie alternativa: cazarea in regim hotelier.

Turismul din Galati nu este chiar atat de ieftin pe cum se crede, asta in ciuda faptului ca este pozitionat intr-o zona a Romaniei in care costurile de zi cu zi sunt mult mai mici decat cele din orasele din sudul tari. Dovada in acest sens sta faptul ca cei care cauta cazare ieftina in Galati se lovesc de preturile destul de mari practicate de putinele hoteluri si pensiuni din zona centrala, si zona Falezei Dunarii, preturi ce pornesc de la 60 de euro/noapte pentru o persoana cazata.

La o simpla cautare pe internet sigur veti gasi cel putin 5 oferte de cazare in regim hotelier in Galati, insa doar una dintre ele sigur va face sa va doriti acest gen de cazare, si anume oferta de cazare in apartament in regim hotelier in Galati oferita de Regim Hotelier Galati (Perla Falezei). Apartamentul are in dotare un pat matrimonial, baie si bucatarie proprie, cu filtru de cafea, frigider, plita (gaz), tv-lcd (cu aproximativ 50 canale), aer conditionat, internet wirless/cablu.

Oferta este pentru mai multe apartamente de 1 camera intr-o zona centrala, mai exact pe Faleza Superioara a Dunarii, str. Rosiori, la tarife de 100 lei/noapte pentru intregul apartament, acesta avand o capacitate de cazare de 2 persoane adulte, tarife la care se ofera reduceri pentru perioadele mai lungi de cazare, ajungand pana la 90 lei/noapte pentru perioade mai mari de 5 nopti/6 zile. Nu doar tarifele si ofertele speciale fac aceste apartamente sa fie atractive pentru turistii ce tranziteaza Galatiul sau pentru cei care sunt doar in interes de serviciu, ci chiar apartamentul in sine.

Apartamentul e situat pe Faleza Superioara a Dunarii, cu o priveliste superba asupra Dunarii cat si a terenurilor de tenis a clubului „Dacia”, la numai 5 minute de centrul orasului, cat si la o distanta mica de Biserica Precista, Gradina Botanica, si alte zone istorice sau de interes din Galati.

Apartamentul este utilat si mobilat intr-un mod modern si placut, astfel incat de la intrarea in apartament veti dori sa nu mai plecati. Sunteti intampinati de un hol cu un dressing ce contine 2 compartimente, unul pentru depozitarea bagajelor mari si a hainelor ce necesita umerase, iar unul cu rafturi. Incercand sa va faca cat mai placuta relaxarea dupa o zi agitata, baia va imbie cu o cada in contrast cromatic cu gresia dar in acelasi ton de culori cu fainta. In camera veti fi intampinati cu un pat dublu matrimonial cu 2 noptiere si un tablou modern deasupra acestuia. O comoda tv si o masa cu oglinda mai completeaza mobilierul camerei.

In continuarea camerei veti gasi un bar modern din sticla, cu 2 scaune, unde veti putea servi masa pregatita in bucataria modern utilata, si veti putea admira pe geam Dunarea.

Pentru cei care sunt doar in tranzit prin Galati sau doresc sa-si petreaca vacanta in orasul de pe Dunare, acesta alternativa de cazare este una dintre cele mai tentante, oferindu-le un apartament de lux in care se vor simti mai bine decat intr-un hotel de 4 sau 5 stele, neuitand de comoditatea si intimitatea ca acasa.

Despre Galati

Galatiul este resedinta si totodata cel mai mare oras al judetului Galați, situat in apropiere de coltul celor trei frontiere, intre Moldova, Ucraina si Romania. Orasul Galati are o istorie incarcata datorata in principal faptului ca este plasat pe Dunare, parte a celei mai importante artere comercial-fluviala europeana, Canalul Dunare–Main–Rin. Viata economica s-a dezvoltat in jurul Santierului Naval, Portului Fluvial, in jurul Combinatului Siderurgic Arcelor-Mittal si a Portului Mineralier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.