Uber în Bacău: 3 curse gratuite până în 12 decembrie

Începând de astăzi, locuitorii orașului Bacău pot comanda un Uber prin simpla apăsare a unui buton. Prin lansarea în Bacău, Uber este acum prezent în 15 orașe din România. Utilizatori noi din Bacău se vor bucura de 3 curse gratuite, pentru până la 11 lei/cursă prin utilizarea codului HELLOBACAU

Uber este o aplicație care conectează pasageri și șoferi în mai mult de 70 de țări din toată lumea, în peste 10.000 de orașe.

Utilizatorii din Bacău vor putea călători în siguranță și cu ușurință, ajungând la destinație după un timp de așteptare de doar câteva minute.

Începând de astăzi și până pe 12 decembrie, toți utilizatorii din Bacău se vor bucura de câte trei curse gratuite pentru până la 11 lei/cursă. *Codul promoțional este valabil pentru 3 curse în limita a 11 lei/cursă. Codul poate fi utilizat o singură dată și este valid între 8 și 12 decembrie.

În România, Uber este acum disponibil în 15 orașe: București, Timișoara, Cluj, Brașov, Iași, Constanța, Craiova, Galați, Pitești, Ploiești, Oradea, Brăila, Sibiu, Bacău și Buzău.

La fel ca în celelalte orașe din România, în Bacău Uber colaborează exclusiv cu șoferi licențiați pentru a transporta pasagerii în siguranță către destinațiile lor. Uber se lansează în oraș cu UberX, cel mai utilizat serviciu al companiei, care oferă acces la curse convenabile și sigure.

„Bacău este unul dintre orașele importante din regiunea Moldovei unde ne bucurăm să lansăm aplicația Uber. Fiind atât de aproape de Iași, dar și de alte orașe importante din zonă, călătoriile pe distanțe scurte, până la puncte cheie de preluare, vor deveni mai ușoare pentru locuitori. Tehnologia și mobilitatea sunt accesibile la o apăsare de buton, iar locuitorii orașului sunt deschiși la a explora noi posibilități și alternative de transport. Ne dorim să devenim un partener de încredere pentru autoritățile locale și ne bucurăm să oferim soluția tehnologică pentru transport alternativ utilizatorilor din Bacău.” – a declarat Ana Maria Borlovan, Country Operations Manager Uber Romania. 

Cum funcționează Uber 

• Descarcă aplicația Uber pe telefonul tău și creează un cont
• Aplicația se va deschide cu o întrebare simplă: „Încotro?”
• După ce ai setat destinația, aplicația îți va arăta prețul călătoriei 
• Poți urmări statusul cursei și trimite localizarea pe hartă și timpul estimat de sosire prietenilor sau familiei 
• Plătește numerar sau prin intermediul plății electronice
• Oferă rating și feedback șoferului 
• După finalizarea cursei, vei primi un e-mail cu o chitanță electronică, iar din contul tău Uber vei putea descărca factura fiscală 

Cum se utilizează codurile promoționale

• Deschide meniul de sus al aplicației 
• Mergi la “Wallet” -> “Adaugă cod promoțional”, scrie codul promoțional HELLOBACAU pentru 3 curse gratuite în limita a 11 lei/cursă 
• Codul promoțional este acum activ în contul tău și se va aplica automat la următoarea cursă Uber
• Codul promoțional este valid pentru cursele efectuate în Bacău în perioada 8-12 Decembrie

Siguranța pe primul loc

Pasagerii din Bacău beneficiază de o serie de opțiuni disponibile în aplicația Uber, printre care și accesul la informații despre șofer, afișând fotografia acestuia alături de rating, modelul și numărul mașinii. Mai mult decât atât, pasagerii pot urmări cursele în aplicație, atât înainte de sosirea mașinii la locul de preluare, cât și în timpul călătoriei, și pot trimite statusul acesteia unui contact de încredere.

Atât șoferii, cât și pasagerii trebuie să poarte mască în timpul curselor și sunt rugați să confirme că au înțeles și că respectă regulile de sănătate și siguranță recomandate de organizațiile mondiale de sănătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.