Infracțiuni la regimul rutier constatate de polițiști

În data de 08 decembrie a.c, în jurul orei 19.26, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Bacău au depistat în trafic, un bărbat de 53 de ani, din localitate, în timp ce conducea pe strada General Ștefan Gușă, un autoturism, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând o concentraţie de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a luat măsura reţinerii permisului de conducere și s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

În data de 08 decembrie , polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112, cu privire la o faptă care încalcă prevederile legale comisă pe raza comunei Ardeoani.

Astfel, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Moinești au depistat în trafic un bărbat, de 30 de ani, din com. Poduri, care conducea un autovehicul pe raza localității de domiciliu.

Fiind testat conducătorul auto cu aparatul etilotest rezultatul a fost de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital în vederea prelevării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei şi s-a luat măsura reţinerii permisului de conducere.

În urma evenimentului s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi s-a luat măsura reţinerii permisului de conducere.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.