Turneul Voltaj aduce un nou concert la Bacau

Cel de-al doisprezecelea mega-turneu al trupei Voltaj se desfăşoară, începând din luna martie, prin cele mai mari oraşe din ţară, inclusiv Bacău.

Astfel, trupa va susţine concerte la Arad pe 15 martie, Timisoara -17 martie, Suceava -22 martie, Satu Mare – 24 martie, Bacau – 29 martie, Sala Sporturilor şi Iasi – 31 martie.

Toate concertele vor incepe la ora 20.00.

„MSD2” este un turneu de promovare a noului extras pe single de pe albumul „Revelator”. Intitulat de asemenea „MSD2”, acesta va fi lansat oficial în luna martie, beneficiind de un videoclip total diferit de productiile VOLTAJ de pana acum.

Prin turneul „MSD2”, Voltaj prezintă primul turneu de producţie din ţară. La acest turneu, resursele implicate sunt impresionante: scene imense care vor fi ridicate peste noapte, efecte speciale occidentale, lumini si sunet impecabile.

Cei care vor participa la concertele din cadrul acestui turneu vor avea pentru prima data ocazia sa vada doua scene mobile (care urca si coboara consecutiv) si nu mai putin de opt(!) module de ecrane cu grafica pentru backgroundul scenei.

Pe langa trupa lor favorita vor putea sa ii vada in concert, ca invitati speciali, pe Mihaela, Vlad si Florin de la Class.

Numele turneului, omonim cu cel al noului single, reda ideea că acesta reprezinta o serie de show-uri şi prin care sa anunte inca o premiera programata pentru aceasta primavara în data de 1 aprilie, trupa Voltaj şi Cat Music vor lansa un nou DVD – „Revelator”, printr-un concert la Sala Palatului.

Autor : Aura-Clara MARINESCU, Amos News

One thought on “Turneul Voltaj aduce un nou concert la Bacau

  • miercuri, 14-03-07 la 21:48
    Permalink

    de unde se pot cumpara bilete la concert?

    Răspunde

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.