Trei infractori au ajuns după gratii

Marți, 18 decembrie, polițiștii au reușit să găsească trei bărbați condamnați, care se sustrăgeau executării pedepsei cu închisoarea.

Astfel, polițiștii din Podu Turcului l-au depistat pe Romel Ț., de 27 de ani, din Podu Turcului, posesor de mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Huși.  Acesta are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani pentru săvârșirea infracșiunii de furt calificat.

Oamenii legii din Comănești l-au depistat pe Marius B., de 23 de ani, din Comăneşti, posesor de mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Moineşti.  Acesta are de execuatat 5 ani închisoare pentru furt calificat și a fost depus în Centrul de Reține și Arestare Preventivă al I.P.J. Bacău.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Buhuși l-au depistat la data de 18.12.2012, pe Cătălin H., de 22 de ani, din Buhuși, posesor de mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Oraşului Buhuşi. Acesta are de execuat o pedeapsă privativă de libertate de un an pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat și a fost depus în Penitenciarul Bacău.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.