Se inaugurează Centura Bacăului în 2 decembrie? Da. E gata? Nu!

Ministru transporturilor a declarat: „În urma discuțiilor pe care le-am avut cu antreprenorul, cu beneficiarul, cu cei care răspund de siguranța rutieră, cu absolut toți cei implicați în procesul de dare în trafic fără niciun risc pentru VO Bacău, pot să vă spun că miercuri, 2 decembrie, vom da în circulație Varianta de Ocolire Bacău”.

Stadiu lucrări în zona de nord a centurii cu 4 zile înainte de inaugurare. Filmare din 28 noiembrie 2020. Sursă: Youtube, vezi la sfârșitul articolului

Cu tot efortul remarcabil al constructorului, băcăuanii ar trebui să fie foarte sceptici că tot proiectul va fi terminat la tăierea panglicii, fiind destul de mult de lucru în zona de nord a Centurii Bacăului.

Cel mai probabil autoritățile știu asta însă a fost mai important pentru politicieni să citească toți românii despre terminarea lucrării înainte de ziua alegerilor, faptul că nu e chiar terminat fiind doar un mic detaliu de care se vor lovi doar cei aflați la fața locului.

Felicitări UMB, fiecare băcăuan se mândrește cu voi. A fost o lucrare cum nu a văzut Bacăul!

Restul declarației ministrului Bode: „Vorbim de aproximativ 30 de km de rețea, de drum național, respectiv autostradă. 16 km de autostradă din cei 30 vor fi daţi în trafic miercuri, 2 decembrie.

Vorbim de primii kilometri de autostradă pe care îi dăm în trafic în Moldova. Vorbim de un contract prin care demonstrăm încă o dată că şi în România se poate. Se poate să dăm în trafic şi să recepţionăm un obiectiv înainte de termenul asumat prin contract.

Pentru Varianta de Ocolire Bacău termenul de finalizare era ianuarie 2022. Aşadar, începând cu ziua de 2 decembrie românii, moldovenii vor beneficia de încă 30 de km de reţea de drum modernizat, din care 16 km de autostradă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.