Se distribuie alimentele de la Uniunea Europeana

Directia de Asistenţă Socială anunţă începerea din data de 24 octombrie a distribuirii de alimente prin Programul PEAD 2013, finantat de Uniunea Europeana.

Pentru a veni în sprijinul categoriilor de persoane care beneficiază de aceste alimente, s-au înființat mai multe centre de distribuție, după cum urmează:

1. Persoanele neinstituţionalizate cu handicap gradul I şi II, adulţi şi copii, la clădirea anexă a Bisericii Ortodoxe Sf. Dumitru (intersecţia Narcisa);
2. Pensionarii cu pensii de până la 400 lei lunar la subsolul Bisericii Catolice „Sf. Nicolae”, pe strada Ana Ipătescu, nr. 2A (zona centrală);
3. Şomerii indemnizati si neindemnizati la subsolul Bisericii Catolice Fericitul Ieremia Valahul (strada Digul Bîrnat nr. 4 – lângă SELGROS);
4. Persoanele beneficiare ale venitului minim garantat la Centrul Directiei de Asistenta Socială a Municipiului Bacău, strada Livezilor nr. 4A.

Distribuţia produselor se va face zilnic, de luni până joi, între orele 08.00 – 15.00, iar vinerea între orele 08.00 – 13.00. în baza B.I./C.I. şi a documentelor justificative pentru fiecare categorie în parte.

Pachetul de ajutor contine:
-15 kg de făină,
-8 kg de mălai,
-5 litri ulei,
-2 kg zahăr,
-0,5 kg paste făinoase,
-0,4 kg zacuscă,
-3 cutii conservă porc,
-1 cutie miere albine,
-0,8 kg roșii în bulion.

Datorită cantităţii mari de alimente, toate categoriile de persoane defavorizate sunt rugate să vină insoțite pentru transportul alimentelor.

Produsele provin de la Uniunea Europeană și nu sunt destinate comercializării. Relații suplimentare se pot obține la telefon 0234/581643.

One thought on “Se distribuie alimentele de la Uniunea Europeana

  • joi, 24-10-13 la 0:32
    Permalink

    EU NU AM NICI UN VENIT DIN 2009 , CAND AU VENIT DE LA ANCHETA SOCIALA , SI A INCEPUT SA MA DIRIJEZE IN CASA MEA IAM DAT AFARA , CE AM CAT AM IN CASA NU TREBUIE SA MA JUSTIFIC LA NIMENI , CAND AM SA MOR O SA RAMANA STATULUI . NU AM AM FURAT , NU AM FACUT INCHISOARE , AM STRANS FIECARE LUCRU CARE MIA PLACUT , AM DEPUS DOSARU DE PENSIE DIN 16.05.2013 SI NICI ACUMA NU AM PRIMIT DECIZIA , CU STIMA

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.