Recomandări de dietă în funcție de personalitatea ta

In zilele noastre, femeile au inceput sa aiba o viata foarte plina, in care nicio zi nu seamana cu cealalta din cauza numarului mare de lucruri ce trebuie indeplinite. Nu uitati insa sa aveti grija la cum aratati, pentru ca este usor sa adaugati cateva kilograme in plus, dar nu la fel de usor este sa scapati de ele pentru a ajunge la o greutate ideala.

Conform specialistilor in nutritie, un rol foarte important in slabit il are personalitatea ta, chiar si Slabescu pune mare accent pe acest lucru in sfaturile sale. Asadar noi va recomandam urmatoarele…:

Pentru femeile care uita de alimentatie din cauza slujbei

Daca esti o femeie suprasolicitata, este foarte posibil sa cazi intr-o extrema si sa incepi sa iei peste zi cat mai multe gustari, fara sa iti dai seama. In cazul in care lucrezi extrem de mult, cu siguranta pasiunea cu care iti faci treaba te face sa uiti ca trebuie sa mananci sanatos. Asadar, incepi prin a trece peste micul dejun si il inlocuiesti doar cu o cafea bauta in graba in masina, in metrou sau in alt mijloc de transport. Ulterior, la serviciu consumi snacks-uri sau alte alimente care nu iti fac bine si pe langa faptul ca nu ai de unde sa iti iei proteinele de care ai nevoie, vei adauga kilograme in plus fara sa-ti dai seama. Asadar, aminteste-ti de micul dejun, care este cel mai important. La pranz incearca sa-ti faci timp sa mergi la masa si elimina din rutina ta zilnica toate produsele pline de grasimi. Seara incearca sa mananci ceva usor si nu uita niciodata ca este bine ca in fiecare zi sa consumi cel putin 1,5-2 litri de apa.

Esti impulsiva? Iata spre ce tip de alimentatie trebuie sa te orientezi

In cazul tau, tentatia este foarte mare si ai, de cele mai multe ori inclinatia sa mananci orice, atunci cand ti se face pofta. Cu toate acestea, trebuie sa stii cand sa te opresti si ce sa alegi dintre bunatatile de pe masa, astfel incat sa nu adaugi kilograme nedorite. Astfel, uita ca poti manca toata cutia de inghetata si opreste-te la o lingura, doua. Sau, si mai bine, inlocuieste de tot inghetata cu o salata mare, asezonata cu lamaie. In timp, cu multa ambitie vei invata cum sa-ti schimbi obiceiurile si cum sa alegi numai alimente sanatoase!

Pentru mamicile care isi dedica tot timpul copiilor

E adevarat ca iti doresti ca micutul tau sa aiba parte de tot ce e mai bun, asa ca ii acorzi tot timpul tau. Cu toate acestea, a fi mamica inseamna totodata sa nu uiti ca esti femeie si ca trebuie sa arati bine. In perioada prenatala ti-ai putut satisface mai multe pofte decat de obicei, dar pentru a reveni la greutatea ideala, trebuie sa incepi sa elimini din mesele tale alimentele care iti aduc din pacate doar kilograme in plus. Asadar, stabileste un nou regim de mancat si elimina din mesele tale toate alimentele de care de fapt nu ai nevoie. Ai grija la grasimi, dar si la cantitatea de mancare. Astfel vei fi o mama superba. Cu cat vei arata mai bine, cu atat moralul tau va fi mai ridicat.


Recomandăm: Ce pâine nu dăunează siluetei?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.