Razie la Moineşti pentru produse contrafăcute

Reprezentanți ai Direcției Județene pentru Accize și Operațiuni Vamale Bacău, asistaţi de poliţişti, au desfășurat la data de 20.03.2012 o acțiune pentru verificarea comercializării unor produse protejate de lege pe raza municipiului Moinești.

În cadrul acțiunii au fost legitimate 24 de persoane și au fost verificate 17 societăți comerciale, fiind aplicate 7 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 71.500 de lei. De asemenea, au fost ridicate în vederea confiscării 73 de articole contrafăcute, în valoare de 6.380 de lei.

Astfel, la sediul unei firme, au fost găsite 16 articole de îmbrăcăminte, marcă înregistrată, a căror proveniență nu a putut fi justificată.

În cauză a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 10.000 de lei, iar articolele au fost ridicate în vederea confiscării.

De asemenea, în incinta altui magazin au fost găsite 18 articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, mărci înregistrate, pentru care nu s-a putut justifica proveniența. Administratorul societății a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 20.000 de lei, iar mărfurile au fost ridicate în vederea confiscării.

Tot cu 20.000 de lei a fost sancționat și administratorul unei societăți, unde polițiști au găsit alte 16 articole de îmbrăcăminte și pantofi sport, mărci înregistrate, pentru care nu s-au prezentat documente legale de proveniență.

Alte 23 de articole de confecție și încălțăminte, mărci înregistrate, au fost ridicate în vederea confiscării din incinta unui magazin din Moinești care a fost verificat de polițiști.

A fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 20.000 de lei.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.