Primii şase finalişti la Eurovision Romania

Primii şase finalişti la selecţia naţională Eurovision 2007 sunt: Nico, Morandi&Wassabi, Desperado şi Tony Poptămaş, Rednex feat. Ro-Mania, Locomondo şi New Effect feat. Moni-K.
Cei şase concurenţi, care au fost decişi prin votul acordat de un juriu de specialitate (50%) şi prin televoting (50%), vor intra în finala din 10 februarie 2007 în următoarea ordine:
1. Nico
3. Morandi&Wassabi
5. Desperado şi Tony Poptămaş
7. Rednex feat. Ro-Mania
9. Locomondo
11. New Effect feat. Moni-K

Ei s-au calificat in defavoarea altor cinci cantareti: Jasmine, Spitalul de Urgenta, Respect, Daniela Raduica si Gabriel Huiban.

În finală vor mai intra alte şase melodii, care vor fi selectate prin aceeaşi modalitate de vot (50% juriu de specialitate şi 50% televoting) în semifinala difuzată de TVR 1, sâmbăta viitoare (3 februarie). Finala selectiei nationale pentru Eurovision 2007, in urma careia va fi desemnat reprezentantul Romaniei la Helsinki, se va desfasura pe 10 februarie.

3 comentarii la „Primii şase finalişti la Eurovision Romania

 • duminică, 28-01-07 la 11:17
  Permalink

  morandi trebuie sa castige neaparat eurovisionul! e tare piesa lor si merita. in plus randi e un dulce! :)

  Răspunde
 • duminică, 28-01-07 la 12:47
  Permalink

  cea mai taremelodie si interpretare precum si un sow f bun a avut Locomondo .ei sun cei care trebuie sa ajunga in finala ceea ce cred ca se si va intimpla mai mult ca sigur .Nico dupa parerea mea a avut o melodie de duzina ,red nex o aberatie ,Morandi au falsat si au gifiit tot timpul,desperado nu e o formatie pt un asa spectacol, iar new efect sunt slabi.

  Răspunde
 • joi, 01-02-07 la 17:52
  Permalink

  Cea mai frumoasa melodie, care ar putea reprezenta Romania cu succes, este Liubi, Liubi, I Love You… Locomondo au fost foarte inspirati, fac un spectacol frumos iar cantecul e melodios si prinde la public… Anul asta e clar ca Locomondo au cea mai buna melodie. Ar fi pacat sa nu mearga ei la Helsinki…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.