Presedintele Basescu a vizitat Aeroportul Bacau

Presedintele Traian Basescu a vizitat ieri Aeroportul International Bacau. Nava prezidentiala a ajuns in jurul orei 14.00, de la Iasi, de unde presedintele tarii a plecat mai repede decit era programat, din cauza unei suparari.

„M-a dezamagit prezenta politicienilor care isi fac campanie electorala si acum, de Ziua Unirii Principatelor”, a spus Basescu. Sa isi aline supararea, odata coborit din avion, presedintele s-a aratat interesat sa viziteze aeroportul.

A trecut in revista pista, aerogara modernizata, a intrebat de capacitate, costuri, zboruri si destinatii si a vrut sa stie cind s-au facut modernizarile. In stilul caracteristic, nu a ratat ocazia sa faca poze si cu pasagerii prezenti in aerogara.

A luat act de informarea bacauanilor cum ca mai trebuie bani pentru dezvoltarea aeroportului, deoarece fondurile de la Consiliul Judetean nu sint suficiente, dupa care a urcat in masina si a plecat la Focsani.

A revenit la Bacau in jurul orei 18.00, cind s-a imbarcat in nava prezidentiala si a plecat la Bucuresti.

Claudiu Tanasescu
Sursa: Ziarul de Bacau

3 comentarii la „Presedintele Basescu a vizitat Aeroportul Bacau

 • luni, 28-01-08 la 16:00
  Permalink

  poate ca vizitand aeroportul din bacau presedintele va lua in cauza si problemele care sant la acest aeroport si poate ca va face ceva util pentru Bacau ,este nevoie de bani pentru reparatii si avansarea lucrarilor sa speram ca se va rezolva,sau poate nuca nici Basescu numai are credibilitatea oamenilor din aceasta tara.Sau a venit a plecat si ramane ca in tren ca de obicei.

  Răspunde
 • miercuri, 23-07-08 la 8:44
  Permalink

  Nu cred k se va face ceva … dak ar fi ca dupa orice vizita a presedintelui sa se faca ceva , la fondurile care sunt pentru bacau , ar trebui sa stea presedintele numai in palat la cotrocecni :-))

  Răspunde
 • luni, 11-07-11 la 1:12
  Permalink

  a vizitat si liceul grigorie cobalcescu din bacau

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.