Părinţi, supravegheaţi-vă copiii!

Poliţiştii din Bacău au intrat în alertă la data de 26.05.2011, în jurul orei 14.00, când mama unui minor de 10 ani din Bacău a sesizat faptul că fiul ei a plecat de la domiciliu în data de 24.05.2011 şi nu a mai revenit.

Echipa operativă constituită a stabilit în urma verificărilor efectuate că la data de 24.05.2011 minorul a plecat împreună cu fratele său, de 14 ani, în zona centrală a municipiului Bacău, iar în jurul orei 15.00 s-a despărţit de acesta pentru a se deplasa în parcul Trandafirilor.

Poliţiştii au mai stabilit că minorul a mai plecat şi în data de 23.05.2011 şi a fost găsit seara târziu în zona Tic-Tac, împreună cu alti copii de diferite vârste, din mediul celor fără locuinţă.

Minorul a fost căutat de către poliţişti, jandarmi şi agenţii poliţiei locale iar în data de 27.05.2011 a fost depistat de către o patrulă de siguranţă publică în zona centrală a municipiului Bacău.

Minorul le-a declarat poliţiştilor că pe toată durata plecării de la domiciliu s-a aflat pe Insula de Agrement şi nu a fost victima vreunei infracţiuni.

Poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale a mamei minorului cu amenda in valoare de 100 lei, pentru nesupravegherea acestuia.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.