Omul de afaceri Costel Căşuneanu, condamnat la 4 ani de închisoare cu suspendare

Costel Căşuneanu a fost condamnat definitiv la 4 ani de închisoare cu suspendare, în dosarul de corupţie în care au mai primit pedepse fostul senator Cătălin Voicu, Marius Locic şi fostul judecător Florin Costiniu.

Aceştia au fost trimişi în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Conform rechizitoriului, Cătălin Voicu a pretins de la Costel Căşuneanu sume de bani, totalizând 260.000 euro (din care a primit suma de 200.000 euro), promiţând că în schimb va interveni pe lângă magistraţii din cadrul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie pentru soluţionarea unui dosar între SC PA&CO Internaţional SRL Bacău şi CNADNR.
Florin Costiniu l-a sprijinit pe fostul senator să intervină pe lângă magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie pentru a-i determina să adopte o soluţie în favoarea societăţii la care omul de afaceri era asociat.
Cătălin Voicu a pretins şi primit de la Marius Locic suma de 119.000 lei, promiţându-i că în schimb va interveni pe lângă poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi îi va determina să nu dispună măsura preventivă a reţinerii împotriva omului de afaceri, ci să propună soluţia de neurmărire penală, într-un dosar în care acesta era cercetat pentru înşelăciune de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, mai susţine DNA.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.