Olandezii readuc la viata Fabrica de Stofe Buhusi

In oraselul in care timpul parca se oprise in loc, motoarele fabricii se aud din nou si, prin intermediul Asociatiei Betania si a firmei Gebufa din Olanda, au fost infiintate noi locuri de munca.

Inca de la inceputul anului, reprezentantii firmei Gebufa si-au exprimat intentia de a investi in tara noastra.

Au vizitat impreuna cu presedintele Asociatiei Betania, Andre Muit mai multe judete pentru a se decide unde anume vor demara activitatea.

In final a fost ales Bacaul datorita puterii de convingere a olandezului nostru, Andre Muit.

Patronul firmei Gebufa, Henk van Dalfsen a inchiriat in cadrul vechii fabrici cateva sectii unde a infiintat SC Perfect Carpets SRL.

27 de buhuseni si-au gasit un loc de munca. Productia este mare. Se realizeaza presuri de toate tipurile, 70% fiind step mats si cotton mats.

Deocamdata se lucreaza numai prin comanda pentru Olanda, Germania, Statele Unite, dar in viitorul apropiat sigur va fi piata si in Romania, a precizat Henk van Dalfsen.

Cu timpul, numarul angajatilor va creste iar orasul Buhusi va iesi din actuala stare de amorteala.

Informatia Bacaului
Gina Baciu

3 comentarii la „Olandezii readuc la viata Fabrica de Stofe Buhusi

 • joi, 02-08-07 la 19:10
  Permalink

  AS VRE SA MA ANGAJEZ LA FIRMA DUMNEAVOASTRA AMI PUTETI DA UN RASPUNS CAT MAI REPEDE LOCUIESC AN BUHUSI ASTEPT UN RASPUNS

  Răspunde
 • joi, 05-11-09 la 20:32
  Permalink

  Buna ziua ! Numele meu este Necsoiu Raluca din Rm Valcea,as dorii si eu un numar de telefon.M-ar interesa daca firma dvs. vinde stofa la angro(baloti) si pretul pe metru liniar.Astept un raspuns de la dvs. Va multumesc !

  Răspunde
 • marți, 18-01-11 la 11:13
  Permalink

  BUNA ZIUA!M-AR INTERESA SI PE MINE DACA SE MAI FAC ANGAJARI LA FIRMA DUMNEAVOASTRA SI PE CE POSTURI AR FI NEVOIE.VA MULTUMESC!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.