Odihna în Bulgaria pentru curioși: ce să vezi într-o călătorie

Odihna în Bulgaria este o odihnă într-o țară cu o istorie bogată și cu multe atracții și peisaje care îți taie respirația. Aici veți găsi multe orașe vechi de la malul mării, cu străzi pietruite și clădiri istorice. Infrastructură dezvoltată, varietatea de hoteluri și stațiuni, bucătăria excelentă sunt principalele motive pentru a merge în vacanța în Bulgaria. Pentru a înțelege ce trebuie să vadă un turist curios într-o excursie în Bulgaria, o selecție de informații preluate de pe site-ul poehalisnami.md va fi de ajutor.

Principalele obiective turistice din Bulgaria

Deseori turiștii întreabă ce destinații sunt recomandate pentru excursii în Bulgaria? Deci unele din cele mai interesante sunt următoarele:
Nessebar — Nessebarul vechi în sine este un mare târg etnografic, unde la fiecare pas se oferă suveniruri originale și la fiecare colț se pregătesc mâncăruri naționale delicioase.
Monastirul Ryly — complexul a fost construit în secolul al XV-lea. Complexul arhitectural al mănăstirii de munte nu se aseamănă cu clădiri similare din Europa și se remarcă prin soluții constructive neobișnuite și prin minuțiozitatea finisajelor.
Bisericele rupestre din Ivanovo — acesta este un complex destul de mare de biserici, capele și celule sculptate în stâncă solidă, cunoscut încă din secolul al XIII-lea. Frescele păstrate înfățișează conducători bulgari care au fost patroni ai bisericilor rupestre.
Mormîntul tracic din Sveshtari —Decorul arhitectural unic este motivul pentru care mormântul de la Sveshtari este cunoscut de savanții din întreaga lume.

Clima

Mergând într-un concediu este important de aflat cum este vremea în Bulgaria. Pentru turişti, Bulgaria oferă o climă blândă şi temperată pe tot parcursul sezonului de înot destul de lung. Oamenii se relaxează pe plajele la mare în Bulgaria din mai până în octombrie; în perioadele de vârf, apele de coastă se încălzesc până la +26 °C, iar temperatura aerului rareori depășește +30 °C.

Oferte turistice în Bulgaria

Alta nu mai puțin importantă întrebare este cât costă o săptămână pentru odihna în Bulgaria? Nimeni nu susține că Bulgaria este o țară foarte «ieftină». Trebuie să acordați tenție faptului că în Bulgaria veți obține servicii cu adevărat de înaltă calitate pentru banii cheltuiți. Există oferte all-inclusive, dar pentru mai multe detalii despre aceste trebuie de apelat la o agenție de turism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.