Noul BMW Seria 5, în premieră la Zilele Porților Deschise – Automobile Bavaria Bacău

Noul BMW Seria 5 este prezentat în premieră la Automobile Bavaria Bacău, împreună cu noile servicii premium de întreţinere şi reparaţie dedicate mărcii BMW, în cadrul evenimentului Zilele Portilor Deschise, în perioada 5-7 octombrie. În cadrul Zilelor Porţilor Deschise, clienţii BMW din Bacău vor beneficia de cele mai noi oferte BMW Service de sezon, cu reduceri de până la 46%.

Reprezentanţa BMW din Bacău situată în apropierea oraşului, pe raza comunei Nicolae Bălcescu, DN2, Km 278-300, este cea de-a 12-a din reţeaua de dealeri BMW Automobile Bavaria Group, cel mai mare grup de dealeri BMW din Europa Centrală şi de Sud-Est.

Automobile Bavaria Bacău

În cadrul evenimentului Zilele Porţilor Deschise, desfăşurat în perioada 5-7 octombrie, Automobile Bavaria prezintă clienţilor din Bacău noul model BMW Seria 5 alături de noi servicii premium dedicate posesorilor BMW: servicii de întreţinere şi reparaţie dedicate mărcii BMW, servicii de buy-back şi trade-in pentru vehicule rulate, piese de schimb şi accesorii de origine BMW şi oferte speciale BMW service, dedicate fiecărui tip de client. Cei prezenţi la eveniment vor avea ocazia să testeze Noul Seria 5, sedanul din clasa business sau alte modele BMW şi să beneficieze de ofertele speciale BMW Service, preţurile promoţionale pentru autovehicule rulate, catering, kids corner, tombolă şi multe alte surprize, doar pe durata evenimentului. Pentru cei interesaţi, sunt organizate şi vizite ghidate în atelierele BMW Service.

Automobile Bavaria Group, prin BavariaUsed.com oferă peste 400 de vehicule în stocul de maşini rulate şi a înregistrat o crestere a business-ului la nivel de group cu 30% peste anul 2016 ( vânzări masini rulate ) şi cu 11% mai mult decât piaţa vehicule rulate premium. BavariaUsed.com oferă un program de finanţare unic pe piaţa vehiculelor rulate din România prin partenerul cu BCR Leasing, piese si accesorii de origine BMW şi MINI, cu un personal calificat şi certificat în vânzări şi service BMW.

Service-ul BMW Bacău este echipat cu trei posturi pentru mecanică, un post de diagnoza computerizată, un post geometrie roţi computerizată, un post de pregătire vopsitorie, un post de tinichigerie şi o cabină pentru vopsitorie. Echipa BMW Service Bacău, formată din specialişti experimentaţi și formați au efectuat aproape 2000 de interventii în atelierul BMW Service în ultimul an şi au obţinut un nivel de satisfactie globală al clienţilor de aproape 90%. Prin intermediul showroom-ului de vânzări de automobile rulate BMW – BavariaUsed.com clienţii BMW şi MINI au beneficiat de cele mai bune oferte selectate din cadrul reţelei Automobile Bavaria Group, automobile cu garanţie de până la 24 luni inclusă pentru mărcile menţionate.

A şaptea generaţie BMW Seria 5 Sedan este în premieră la Automobile Bavaria Bacău. Lansat la începutul acestui an, noul BMW Seria 5 a obţinut deja numeroase premii din partea revistelor germane „auto, motor und sport” şi „CHIP”, premiul „Goldener Computer” şi calificativul „Top Safety Pick+” din partea Institutului de Asigurare a Siguranţei pe Autostrăzi (IIHS). În sondajul realizat în rândul cititorilor de „Computer Bild” – revista de computere cu cea mai mare circulaţie din Europa – şi de celelalte publicaţii ale grupului media, modelul sedan business dinamic a obţinut cele mai multe voturi pentru oferta extinsă de conectivitate. BMW este singurul constructor de automobile care a câştigat un premiu „Goldener Computer” în 2017. Motorul diesel cu patru cilindri, ce dezvoltă 140 kW/190 CP, va fi prezent în forma sa cea mai eficientă pe BMW 520d EfficientDynamics Edition, cu transmisie Steptronic cu opt trepte. Emisiile CO2 de doar 102 g/km reprezintă un record în segment (consum mediu mixt: 3,9 l/100 km*). Disponibil este şi un model BMW Seria 5 Sedan cu sistem de propulsie hybrid plug-in, sub forma BMW 530e iPerformance. Combinaţia dintre conceptul de propulsie electrică BMW eDrive şi motorul pe benzină, cu patru cilindri, produce emisii CO2 foarte reduse, doar 46 g/km (consum 2,0 l/100 km)*. Puterea sistemului este de 185 kW/252 CP. BMW M550i xDrive este punctul de atracţie sportivă a noii game BMW Seria 5, cel puţin pentru moment. Motorul V8, care dezvoltă o putere de 340 kW/462 CP şi un cuplu de 650 Nm, impresionează nu doar prin performanţele remarcabile, ci şi prin eficienţa dovedită (consum mediu mixt: 8,9 l/100 km, emisii CO2: 204 g/km*). BMW M550i xDrive realizează sprintul 0-100 km/h în 4,0 secunde.

3 comentarii la „Noul BMW Seria 5, în premieră la Zilele Porților Deschise – Automobile Bavaria Bacău

 • sâmbătă, 07-10-17 la 8:36
  Permalink

  Unde are loc evenimentul în Bacău

  Răspunde
  • sâmbătă, 07-10-17 la 10:03
   Permalink

   Reprezentanţa BMW Bacău, com. N. Bălcescu, DN2, Km 278-300

   Răspunde
 • sâmbătă, 07-10-17 la 13:26
  Permalink

  Dece nu tine și duminică , multi lucrează azi

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.