Moineştean împuşcat de un agent de pază la o discotecă din Moineşti

C. Costel (32 de ani) a reclamat la Poliţie că personalul de pază al unei discoteci din Moineşti a folosit un pistol cu gaze asupra fratelui său C. Mihai, de 34 de ani.

„Din verificările efectuate la fața locului polițiștii au stabilit că în jurul orei 02.30 cei doi frați, aflați în stare de ebrietate, au încercat să pătrundă în incinta unei discoteci din municipiul Moinești. Având în vedre starea de ebrietate în care se aflau cei doi frați, precum și faptul că programul discotecii se încheia la ora respectivă, agentul de pază nu le-a permis accesul în unitate. Cei doi au devenit agresivi și au încercat să lovească agentul de pază, moment în care acesta a folosit asupra agresorilor un pistol cu gaze iritant lacrimogene, deținut în condiții legale”, a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al IPJ Bacău.

În urma evenimentului, Mihai C., de 34 de ani a fost transportat la Spitalul Moinești, unde a fost agresiv față de personalul medical și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Bacău pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Pistolul cu gaze iritant lacrimogene a fost ridicat de către polițiști, care efectuează verificări cu privire la legalitatea folosirii acestuia precum și cu privire la actele de tulburare a ordinii și liniștii publice săvârșite de către cei doi frați.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.