Mită din Spania pentru un poliţist băcăuan

Doi băcăuani au fost prinşi în flagrant în timp ce ofereau mită suma de 100 euro unui poliţist, pentru a nu pune în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru o rudă. Mai mult, cei doi i-au promis poliţistului 1000 de euro, lunar, până în luna decembrie a acestui an.

„La data de 09.10.2012, agentul de poliţie S.V.D., din cadrul I.P.J. Bacău a formulat un denunţ la Serviciul Judeţean Anticorupţie Bacău prin care sesiza că, în ziua de 5 octombrie a.c. a fost contactat telefonic, din Spania, de condamnatul V. G. care i-a propus să tergiverseze aplicarea mandatului său de executare, urmând ca în schimb să-i trimită prin sora sa, H. L. şi tatăl său, V. G., suma de 1000 de euro, lunar, până în luna decembrie a acestui an, când se aştepta să apară un act normativ de îndepărtare a consecinţelor condamnării”, a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al IPJ Bacău.

V.G. fusese condamnat la 1 an şi 8 luni de închisoare, de Judecătoria Medgidia, jud. Constanţa, pentru infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Banii proveneau de la condamnat şi fuseseră trimişi prin sistemul de transfer bancar, special pentru acest lucru.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.