Material lemnos, confiscat la Comănești, Brusturoasa și Agăș

Un bărbat de 33 de ani din Comănești a fost depistat în data de 10 februarie în timp ce transporta pe strada Șupanului din localitate aproximativ 4 metri cubi de lemn de foc, esență fag, pentru care nu poseda documente de proveniență și transport.

Materialul lemnos in valoare de circa 550 lei a fost ridicat în vederea confiscării și predat spre valorificare C.P.S Asău, iar față de bărbatul în cauză s-a luat măsura sancționării contravenționale.


Polițiștii Secției 7 Poliţie Rurală Brusturoasa au acţionat, la data de 08 februarie a.c, pe raza de competență, pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice. Astfel, în cadrul acțiunii a fost depistat în flagrant Ş. Bogdan, de 19 ani, din comuna Brusturoasa, în timp ce sustragea materialul lemnos provenit din tăierea ilegală de pe picior a unui număr de 7 arbori specia fag, din pădurea unui bărbat din comuna Agăș. Cei 8,67 mc material lemnos, în valoare de 1097,7 lei au fost ridicați în vederea confiscării, iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere ilegală și furt de arbori.


A fost depistat P. Mihai, de 19 ani, din com. Brusturoasa, în timp ce sustragea materialul lemnos provenit din tăierea ilegală de pe picior a unui număr de 7 arbori, specia fag şi paltin, dintr-o pădure proprietate privată. Cei 5,87 mc. material lemnos, în valoare de 788,22 lei a fost ridicat și predat părții vătămate. Polițiștii efectuează cercetări față de P. Mihai sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere ilegală și furt de arbori.


Pentru aceleași infracțiuni este cercetat și Viorel M., de 29 de ani, din comuna Agăș, care a fost depistat în timp ce sustrăgea 8 m.c. material lemnos, provenit din tăierea ilegală de pe picior a unui număr de 8 arbori specia fag şi paltin, din pădurea unui bărbat din aceeași comună băcăuană. Materialul lemnos în valoare de 1636,1 lei a fost ridicat şi lăsat custodia părţii vătămate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.