Mandate de executare a unor pedepse privative de libertate, puse în aplicare de polițiști

În data de 08 aprilie , polițiștii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Brusturoasa au depistat un tânăr, de 26 de ani, din com. Asău, pe numele căruia a fost emis un mandat de executare a pedepsei închisorii. Cel în cauză, a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru săvârşirea infracțiunii de distrugere. Tânărul a fost escortat de poliţişti şi încarcerat la Penitenciarul Bacău.

La aceeaşi dată, polițiștii Postului de Poliţie Bereşti Tazlău au depistat un tânăr de 21 ani, din localitate, pe numele căruia Judecătoria Moineşti a emis un mandate de executare a pedepsei cu închisoarea. Cel în cauză a fost condamnat la o pedeapsă de trei ani şi patru luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

polițiștii Secţiei 1 Poliţie Bacău au depistat un tânăr, de 21 ani, din localitate, posesor al unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Tribunalul Bacău. Tânărul este condamnat la o pedeapsă de un an şi opt luni pentru comiterea infracţiunilor de acces ilegal la un sistem informatic şi tentativă la infracţiunea de efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos.

În urma activităţilor specifice desfăşurate, polițiștii Secţiei 6 Poliţie Rurală Traian au identificat un bărbat, în vârstă de 59 de ani, din com. Odobeşti faţă de care Judecătoria Bacău a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Cel în cauză este condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de trei ani şi două luni pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducere a unui vehicul fără permis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.